Sanna Nielsens stora lycka – beskedet om kärleken: ”Nyper mig i armen”

Med kärleken i sitt liv förändras allt på ett kort ögonblick.

I ett känslosamt inlägg hyllar nu folkkära artisten Sanna Nielsen sin kärlek efter alla år tillsammans.

”Jag nyper mig i armen”, skriver hon.

Det var i slutet av oktober förra året som Sanna Nielsen meddelade den glädjefulla nyheten tillsammans med kärleken.

De hade välkomnat deras son till världen och lyckan var enorm.

Sedan dess har stjärnan levt i en stor lyckobubbla och njutit av livet som mamma.

Foto: Maria Ekman/Newsner

Först en tid efter sonens födsel berättade Sanna att deras lille son fått ett namn.

”Vilken fin turné vi har varit på tillsammans. Ett fantastiskt äventyr där du har charmat alla i vårt lilla gäng. Jag har njutit när jag har sett dig vid sidan av scenen när du vill se när mamma och pappa spelar Drummer Boy. Jag har pussat på dig när jag har gått ut för att göra ett klädombyte och det första jag gjorde när jag gick av scenen och hoppade ur scenkläderna var att gå till dig. Jag älskar den här bilden och alla minnen vi redan skapat. Jag älskar dig”, skrev Sanna i ett inlägg på sin Instagram och fortsatte:

”Du är det finaste vi har och idag firar du din första jul och jag min första jul som mamma. Det blir nya traditioner och vi ser så oerhört mycket fram emot att få skapa de med dig. Nu säger vi God Jul till er alla, ta hand om er och mys ordentligt…och God Jul älskade lille Gibson. Mamma och pappa älskar dig”, skriver hon.

Och det nya livet som föräldrar har fått Sanna att tänka mycket kring sin relation med kärleken.

Starka hyllningen till kärleken

Månader efter sonens födsel vill artisten nu skicka en minst sagt känslosam hyllning till sin Joakim.

Sanna Nielsen, Joakim Ramsell
Foto: Anders Wiklund/TT

Det är när hon ser tillbaka på sin vinst i Melodifestivalen 2014, som hon skriver om hur kärlekens stöd hjälpte henne genom en tuff och intensiv tid.

”Under både semin och finalen så sa även Christer Björkman att han tyckte att Jocke var den som skulle följa mig till scenen och inte Christer…Så fint och de ögonblicken kommer vi aldrig glömma. Kommer heller aldrig glömma orden Jocke sa till mig innan jag gick upp på scenen ” Ge allt, njut och tänk inte på att det är ca 100 miljoner som tittar på dig”, skriver hon och fortsätter:

”Det genererade ett stort skratt hos oss båda och det var ganska skönt att få skratta precis innan man skulle gå upp och göra det man drömt om sedan barnsben. Det var mitt livs äventyr. Inte trodde jag att vi skulle få dela ännu ett livs äventyr men det fick vi. Vi fick bli föräldrar till världens goaste lille kille som nu har somnat i min famn och jag kan sitta så här hela kvällen…jag nyper mig i armen att jag får dela livet med mina älskade killar”.

Fina orden om familjelyckan

I år följer Sanna Nielsen Melodifestivalen från hemmet tillsammans med kärleken och sonen.

Och just tävlingen fick Sanna att tänka tillbaka på ett mycket speciellt tillfälle.

”Bilden är från förra året, några timmar innan första deltävlingen av Melodifestivalen startade. Jag var pigg och glad. Jag var stand in för alla programledare om någon av de skulle bli sjuka. När direktsändningen var igång låg jag i soffan och mådde illa och tänkte att det var tur att de inte ringde mig idag…Illamåendet visade sig vara en graviditet och vår lille goding hade startat sin resa till oss. Idag är han i min famn och är med om sin första mello”.

Vi är så glada för er skull! Vi önskar er allt gott!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.