Sofia Wistam säljer lyxvillan med maken – flyttar tillfälligt in hos exet

Sofia Wistams hus

Foto: Kanal 5, Instagram

Sofia Wistam och Magnus Wistam bryter upp från sitt gamla hus och flyttlasset har nu gått.

Därför flyttar Sofia nu in tillsammans med sitt ex.

Sofia Wistam, 58, och maken Magnus Wistam, 55, har sedan förra sommaren försökt att sälja sin drömmiga villa på Lidingö.

Anledningen till beslutet är för att de känt att huset blivit för stort för dem, de vill hellre bosätta sig i en lägenhet.

Huset är 229 kvadratmeter stort och har åtta rum samt en tomt på 1 501 kvadratmeter. När Sofia och Magnus köpte huset 2006 så fick de ge 7,5 miljoner för det, enligt tidningen Hänt.

Och i slutet av april i år så klubbades huset till sist. Och de gjorde ingen dålig vinst på försäljningen. Det sista budet landade på 26 miljoner kronor enligt Booli. De gjorde alltså en vinst på 18,5 miljoner kronor – inte illa!

Nu har flyttlasset gått för paret, vilket Sofia Wistam delat med sig av på Instagram:

Så många känslor. Tacksamhet för de 18 fantastiska år som vi fått bo här och se våra barn växa upp. Detta vita vackra villavillekulla-hus som fyllts med kärlek, vänner, fester, utmaningar, bebisar, trotsiga tonåringar och drömmar. Så många minnen som ryms i dessa väggar. Tack för allt!”, skriver hon i ett inlägg.

Flyttar in med exet

I podcasten Wahlgren & Wistam delade Sofia för ett tag sedan med sig av turerna kring flytten. Den nya lägenheten i stan måste renoveras innan det är redo för inflytt. Under tiden så får de bo någon annanstans, nämligen hos Sofias ex.

– Här på Lidingö, jag ska bo i det huset som, där jag liksom födde Sindy i typ, förklarar Sofia i podden.

– Aha, han ställer upp? Vad gulligt!, svarar Pernilla Wahlgren.

Det är med exet Anders Rahm som Sofia har dottern Sindy, så man får anta att det är där som hon kommer att flytta in. Det är oklart om också maken Magnus kommer att bo där.

– Jag åker tillbaka tjugo år i tiden där. Min man är helt cool med det, jag är lite ”Oh, det här blir lite konstigt”, säger Sofia i podden.

Lycka till med flytten Sofia och Magnus!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version