Sofia Wistams mamma till sjukhus

Sofia Wistam i båda bilderna.

Foto: Kanal 5

Sofia Wistams mamma har nyligen råkat ut för en olycka. Det meddelar programledaren på Instagram och berättar samtidigt vad för typ av skada det handlar om – en spricka i armbågen.

Stackars mamma…”, skriver Sofia Wistam.

Sofia Wistam, är en av Sveriges mest omtyckta programledare. Hennes tv-karriär tog sin början på 90-talet med barnprogrammet Soff-i-propp, och sedan dess har hon blivit en välkänd profil inom många olika tv-sammanhang.

Särskilt har hon gjort sig ett namn genom sin egen serie ”Sofias änglar”, där hon hjälper människor i utsatta situationer.

Privat lever Sofia tillsammans med maken Magnus Wistam, med vilken hon har sönerna Texas och Lennox. Hon har även dottern Sindy från sitt tidigare förhållande med Anders Rahm och sonen Kid från sin relation med sångaren Orup.

Sofia Wistams mamma förlorade hörseln

Sofia har också en mycket nära relation med sin mamma, Yvonne Söderberg, som för några år sedan drabbades av ett allvarligt bakslag – hon blev döv.

I sin podcast, som hon driver tillsammans med bästa vännen Pernilla Wahlgren, valde Sofia att öppna upp om den svåra tiden.

– Det här är så jobbigt, för hon lyssnar ju väldigt mycket på den här podden. Och hon är ju snart 80, men hon tappade hörseln helt i veckan, hon blev döv, sa Sofia i podden 2021 och fortsatte:

– Hon har faktiskt varit döv på ett öra och hört lite på det andra, och sen helt plötsligt nu i veckan försvann den. Så jag bara får ett sms: ”Jag har förlorat hörseln helt”.

Tiden som följde efteråt var svår för Sofia, men ännu tuffare för hennes mamma.

– Det är ju väldigt jobbigt där hemma nu liksom. Och min mamma bara gråter och gråter och gråter. Sen så har hon ju ringt några gånger och bara pratar. Hon hör ju inte mig utan hon bara pratar och pratar men jag bara sitter och lyssnar.

Sofia Wistam talar ut om sin mammas nya skada

Nu verkar hennes mamma ha stött på ytterligare motgångar.

I ett inlägg på Instagram delar Sofia en bild från en röntgen och berättar att hennes mamma har fått en spricka i armbågen.

Stackars mamma…”, skriver programledaren.

I kommentarerna har många visat sitt stöd för Yvonne och skickat hälsningar om en snabb återhämtning:

Åh nej, krya på dig.”, kommenterar en följare på Instagram.

Krya på hälsningar till din mamma, jag var med om samma, fast jag skadade min vänstra armbåge.”, tillägger en annan.

Krya på dig Yvonne Söderberg, hoppas du läker fort.”, skriver en tredje.

Det var tråkigt att höra, krya på dig Yvonne.

LÄS MER:
* Okända dramat mitt under Pernilla Wahlgrens bröllop – klänningen spricker framför alla: ”Försökte dölja”
* Missen i ”Naked attraction” tittarna inte fick se – mitt framför ögonen på Sofia Wistam

Exit mobile version