Titti Schultz kärlekssaga med sambon Erik – därför tvingades de hålla förhållandet hemligt

När Titti Schultz träffade sambon Erik Nääs för första gången var det endast vänskapligt.

Med tiden började dock känslor att växa fram – men de tilläts inte visa hur de egentligen kände öppet.

Därför var Tittis relation med sambon Erik ’förbjuden kärlek’.

Titti Schultz är född med talets gåva. Radioprataren har en välkänd röst då hon hörts i etern de senaste 30 åren.

Titti debuterade i radio 1994 i RIX FM och slog igenom i programmet ”Rix Morronzoo” med kollegorna Roger Nordin och Gert Fylking.

2013 lämnade Titti för konkurrenten NRJ tillsammans med kollegan Roger Nordin där duon hördes i morgonprogrammet Vakna med NRJ.

Efter tre år valde dock Titti att byta ut den kommersiella radiovärlden för att ansluta till public service-kanalen Sveriges Radio, P5 Morgon.

Numera hörs Tittis röst av miljontals lyssnare varje dag då hon leder programmet P4 Extra.

Så träffades Titti Schultz och sambon Erik – tvingades hålla relationen hemlig

Titti Schulz har haft många kollegor genom åren.

De flesta förknippar henne med Roger Nordin som hon har jobbat med den större delen av sin karriär.

Men det finns en annan förre detta kollega som har fått en stor betydelse i Tittis liv – och det är ingen annan en sambon Erik Nääs.

De jobbade ihop under tiden på RIX FM, och även om det inte var kärlek vid första ögonkastet så skulle känslor långsamt börja växa fram.

– Han var väldigt rolig och trevlig, men i början fanns inget annat intresse från någon sida. Plötsligt en dag när vi stod och pratade vid postfacken kom vi in på att båda var singlar och bestämde oss för att hitta på något tillsammans med våra respektive vänner. Sedan började vi umgås mer och fick upp ögonen för varandra, har Titti berättat för tidningen Allas.

Men deras kärlek behövde de hålla under radarn då det fanns en policy på jobbet som förbjöd relationer mellan kollegor.

Ett halvår senare skulle dock Erik bli headhuntad till TV4 vilket tillät paret att äntligen kunna berätta om deras relation.

– Vissa kollegor hävdade att de kände det på sig, men i själva verket är vi säkra på att det kom som en stor överraskning för alla, utom möjligen för en person. Vi var duktiga på att smyga med det, haha, berättade Titti för tidningen.

Foto: Instagram

Titti Schultz om att åldras utan barn

Titti Schultz har inte varit intresserad av att skaffa barn. Istället ser hon möjligheterna i ett liv utan ansvaret och tiden som ett barn kräver.

Däremot har Titti insett hur riskabelt det kan för relationer att inte vilja ha barn.

– För mig har det alltid varit ett självklart beslut. Jag har istället alltid sett alla möjligheter som finns i en härlig relation om man inte har barn. Det som varit utmanade är att jag i alla förhållanden har fått ta med i beräkningen att jag kan bli lämnad när som helst. Som man har man ju en spelplan under en mycket längre tid, har Titti Schultz berättat i en intervju med Aftonbladet.

Tankar om vad som ska hända när hon blir äldre har slagit Titti, men det är inget som förändrar hennes beslut.

– Har jag ångrat mig? Nej. Har jag funderat på vem som ska ta hand om mig när jag är gammal? Jo lite, men det blir jag själv. Har man ungar kanske någon i alla fall ser till att man kommer in på ett hem. Jag kommer väl sitta där helt mumifierad på samma plats i sju år och med tv:n på innan någon upptäcker att jag är borta, säger hon till tidningen.

Men det är långt kvar tills Titti behöver tänka på det, hon fyller ju endast 52 år!

Stort grattis på födelsedagen Titti Schultz.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev