Nära vännen bryter tystnaden efter Laila Bagges uppbrott – stöttar profilen efter beslutet: ”Livet blir…”

I onsdags bekräftade Laila Bagge att hon och den yngre pojkvännen Korosh Kananian går skilda vägar efter nio år ihop.

Nu söker hon tröst hos en nära vän och kollega.

– Livet blir ju inte alltid som man har tänkt sig eller planerat, men det blir bra ändå, säger Roger Nordin till Laila i torsdagens avsnitt av ”Rix Morronzoo”.

Det var efter en utekväll för nio år sedan som det slog gnistor mellan kända radioprataren och tidigare ”Idol”-jurymedlemmen Laila Bagge, 51, och den 18 år yngre Korosh Kananian, 33.

Sedan dess har de två synts flitigt ihop på sociala medier.

Läs mer: Laila Bagges stora förtvivlan – gjort slut med 18 år yngre pojkvännen Korosh: ”En ny..:”

Laila har varit gift två gånger tidigare, med Anders Bagge (1994-2001) och Niclas Wahlgren (2010-2014), så därför var hon inte så sugen på att göra det igen.

Laila Bagge och Korosh
Korosh Kananian och Laila Bagge. Foto: Instagram

– Efter att ha varit gift två gånger, ska jag stå en tredje gång och lova och svära tills döden skiljer oss åt? Det känns inte trovärdigt. Det känns bara så, åh vad speciell jag känner mig att du vill gifta dig med mig också, har Laila sagt till Hänt.

”Nu är vi i en ny fas”

Däremot visade hon och Korosh sin trohet och kärlek genom att fylla på sina förlovningsarmband med en ny sak varje år. Det blev deras gemensamma rutin, i stället för att köpa förlovningsringar.

– Vi har det här förlovningsarmbandet som vi sätter på en ny sten, eller boll, med diamanter på för varje år. Vi har varit ihop i fyra år, så nu i november blir det en boll till, så håller vi på så, istället för ring, har hon sagt.

Tyvärr är paret inte längre tillsammans. Laila bekräftade det på Instagram i onsdags.

Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner”, skrev hon.

Redan under torsdagen, alltså dagen efter hon levererade nyheten om uppbrottet, stod hon i studion och spelade in radioprogrammet ”Rix Morronzoo” med nära vännen och kollegan Roger Nordin.

Laila Bagge och Roger Nordin
Laila Bagge med nära vännen och kollegan Roger Nordin. Foto: Instagram

Han säger då i direktsändning:

– Du hade en väldigt körig dag igår kan man säga. Vi såg alla ditt Instagram-inlägg, vill du säga någonting om det här?

Roger Nordins kärleksfulla ord

Laila väljer då att tacka alla som har stöttat henne och skickat sin kärlek efter den tråkiga nyheten.

– Jag vill tacka för alla fina kommentarer från Instagram. Alla har varit väldigt goa och lämnat fina kommentarer. Och det är precis som jag skrev, att jag och Korosh haft nio underbara år tillsammans och vi är både inne i en ny fas där vi känner att vi går skilda vägar men att vi är fortfarande väldigt goda vänner, säger hon.

Då passar även Roger på att ge sin vän lite tröst.

– Livet blir ju inte alltid som man har tänkt sig eller planerat, men det blir bra ändå! Så är det!, säger han.

Fina Laila, det är precis som Roger säger. Även om allting inte alltid blir som man tänkt det så blir det oftast väldigt bra ändå.

Hoppas du och Korosh har det bra på varsin kant och att ni ändå tycker om varandra och visar varandra respekt och kärlek.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev