Roger Nordins nya kärlekslycka – talar ut efter turbulenta tiden: ”Vuxit fram”

Karriären får sägas ha gått bra för Roger Nordin – vars röst nästan alla i Sverige känner igen.

Men i kärlekslivet har det varit lite mer av en berg- och dalbana.

– Ibland så tar livet lite oväntade vändningar, säger radioprofilen till Aftonbladet.

Lyssnarna brukar höra Rogers Nordins ljuva stämma i Rix Morronzoo när de är på väg till jobbet eller kanske avnjuter första klunken kaffe på morgonen.

Om inte skulle nog rösten låta bekant om du hörde den – och det är inte så konstigt.

För man kan nästan säga att Roger gjort radio i hela sitt liv. Redan i sjunde klass började han sända radio på den lokala fritidsgården och därefter har publiken bara växt sig större. 

Här om året uppmärksammades han för att ha gjort morgonradio i 20 år. Under åren som gått har han pratat med alla möjliga individer och på frågan om det är något minne han bär med sig lite extra från tiden, svarade han:

– Jag kommer att tänka på när Björn Borg var gäst 2003! Det visade sig att han tyckte att det var precis lika stort att vara på besök hos oss som vi tyckte att det var att ha honom i studion då det visade sig att han var en trogen lyssnare. Jag brukar ibland tänka: undra om Björn Borg sitter och lyssnar just nu!, sade Roger Nordin då till Nents hemsida.

Roger Nordin
Foto: Apeshaft / Wikimedia Commons

Turbulent kärleksliv

Men om radiokarriären glänst med sin framgång så har kärlekslivet varit aningen mer turbulent för 44-åringen.

För fyra år sedan, 2017, förlovade sig Roger med sin dåvarande pojkvän Jonas Elgh – men något bröllop blev det aldrig. I oktober 2018 meddelade radioprataren att paret gått skilda vägar.

Men Amor fortsatte att skjuta sina pilar mot Roger och 2019 klev han in i en ny kärleksrelation – med en gammal bekant till honom, Anton Lindbäck.

Men kärleken är oförutsägbar och det kan svänga snabbt. Roger och Antons kärlekssaga blev inte så värst långvarig – och förra året bröt paret med varandra.

Roger Nordin och Jonas Elgh
Roger Nordin och Jonas Elgh under QX-galan 2018. Foto: Erik Simander/TT

Återföreningen med Jonas

Nu berättar Roger Nordin för Aftonbladet om de nya kärleksbeskedet. Han och exet Jonas Helgh har hittat tillbaks till varandra igen.

Och kanske var det det ny-gamla parets gemensamma hund Tella, som blev nyckeln till återföreningen.

– Ibland så tar livet lite oväntade vändningar. Våra hundöverlämningar har blivit allt längre och känslan av att det är vi igen har vuxit fram under ett tag, men det känns väldigt bra och särboliv är inte så dumt, säger radioprofilen till Aftonbladet och fortsätter:

– Det har vuxit fram. Det var verkligen inget vi hade en tanke på, men vi har insett att vi båda två är på en annan plats i livet än vad vi var förra gången. Jag har nog blivit lite bättre på vissa saker och han på andra saker. Det har gått några år och vi har insett att vi delar samma syn på mycket här i livet och det är ju inte fel. Vi har samma syn på relationer och mål och mening i livet.

Just nu är planerna för ett ”nytt” bröllop en bit bort och paret kommer fortsatt att leva som särbos, men kärleken – den är så stark den kan bli.

– Ja, absolut, det känns jättebra. Jag såg det inte komma, men det var väldigt härligt när det stod klart för mig att det är så här det ska vara, säger Roger till Aftonbladet.

Vad glada vi blir för dig Roger! Skicka gärna lite kärlek till Roger i kommentarsfältet på Facebook.