Väder-Tone försvann helt efter åren i TV4: Det här gör hon idag

Foto: TT/Youtube

Det har också stormat kring den folkkära meteorologen: Som år 2007 när hon själv berättade att hon lämnat kanalen – efter att TV4 stängt av henne efter att ha medverkat på en bild i bikini i tidningen Slitz. Men Väder-Tone kom tillbaka sedan tittarna protesterat – och fortsatte sedan fram till 2011 då hon slutade på TV4.

Sedan dess har hon inte setts alls i tv men däremot varit på olika biopremiärer.

Här är Tone på plats vid galapremiär av amerikansk-/brittiska dramathrillern Child 44 på Rigoletto i Stockholm den 1 maj 2015 tillsammans med före detta TV4-kollegan Ulrika Andersson. Foto: Patrik C Österberg/TT

Efter åren i TV4 och Sverige valde Tone att flytta hem till Norge igen. Hon lever tillsammans med flygkaptenen Frithiof utanför Oslo och arbetar i dag som kursledare i video och moderator. Hon berättar att hon arbetar mycket i Sverige.

– Där känner jag att med mina år på TV4 och jobb framför publik, att jag har en hel del att komma med, säger Tone till Expressen.

Hon har också stora planer för framtiden.

Tone Bekkestad i New York 2011 efter att ha slutat på TV4. Foto: Jessica Gow/TT

Tone träffade sin Frithiof för tre år sedan.

– Vi har en villa tillsammans som vi har byggt, det tar en kvart att köra till Oslo. Vi flyttade in för snart två år sedan. Vi har det väldigt bra, säger Bekkestad som vill flytta till Italien så småningom.

– Vi tittar på Italien för lite mer värme och det beror på vad vi hittar som känns rätt. Vi har varit på en hel del visningar och tittat både på lägenheter och hus, vi får se var det landar, säger Tone Bekkestad.

Foto: Youtube

Jag önskar dig all lycka i framtiden, Tone! 

Dela gärna vidare om du också saknar henne i tv-rutan. 

Exit mobile version