Nya bilderna på Victoria och Estelle uppmärksammas nu utomlands – härliga detaljen väcker reaktioner

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, Prinsessan Estelle

Foto: TT/TT

Under söndagen var det dags för stort firande när prins Christian av Danmark fyllde 18 år. På plats var då kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle.

Efter festligheterna uppmärksammas nu Victoria och Estelle utomlands.

Att fylla 18 och bli myndig känns stort för nästan alla ungdomar. Man går från barn till vuxen, och får både mer friheter och mer ansvar över sitt liv.

När prins Christian av Danmark fyllde 18 var det självklart inget undantag, och under söndagen firades prinsens födelsedag stort i Köpenhamn.

Prins Christians 18-årsdag

Hela 320 gäster samlades på Christiansborgs slott för att gratta den blivande danska konungen under en storslagen galamiddag.

Kungligheter från olika platser i världen deltog under firandet.

Drottning Margrethe stod som värdinna för festligheterna och självklart var även kronprinsessan Victoria, som är Christians gudmor, på plats.

Med sig hade hon också prins Daniel och prinsessan Estelle.

Victoria, Estelle och Daniel på 18-årsfest i Danmark. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2023/TT

Väcker nu reaktioner i utlandet

Efter firandet uppmärksammas nu Victoria och Estelle, bland annat av brittiska Daily Mail.

De beskriver att kronprinsessan såg ”strålande ut i sin krämiga klänning från Elie Saab med fyrkantig urringning för att visa upp det framträdande diamanthalsbandet.”

Prinsessan Estelle bar istället en tjusig ljusrosa klänning designad av Christer Lindarw, med ett enklare guldhalsband och stjärnörhängen.

Exit mobile version