Prins Daniel och prinsessan Estelles stöttning till landslaget – på plats i Frankrike

Prinsessan Estelle stöttar landslaget tillsammans med pappa Prins Daniel. Foto:TT

Prins Daniel har länge varit ett stort fan av sport. Det är ingen hemlighet att han är supporter till AIK men nu riktas såklart uppmärksamheten till vårt underbara landslag som ska spela kl 15 i dag lördag.

Men han är inte ensam nu när han befinner sig i Frankrike.

STOCKHOLM 20160213 Prinsessan Estelle gick med pappa och mamma och såg matchen mellan Sverige och Finland på Hovet i Stockholm i Euro Hockey Tour Games. Foto: Sören Andersson/TT

Prinsessan Estelle befinner sig också på plats med sin pappa och enligt hovet har även sportintresset förts vidare till henne.

– Det är ingen officiell resa för då hade vi gått ut med det i vår kalender men jag kan bekräfta att de är på väg ner till matchen, säger Hovets informationschef Margareta Thorngren till Expressen.

Hovet om helgen med Prinsessan Estelle: ”Trevlig helg tillsammans”

Nu ser Prins Daniel fram emot en härlig helg tillsammans med sin dotter men vill också samtidigt lyfta fram viktiga betydelsen i att stötta damfotbollen.

– Det är viktigt att uppmärksamma fotbollen och särskilt damfotbollen. Så Prins Daniel ser det här som en trevlig helg tillsammans med sin dotter, säger Margareta Thorngren.

Prinsessan Estelle kramandes med pappa Prins Daniel. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Va härligt att se er två tillsammans och att ni har funnit en stor passion! Härliga Prins Daniel och Estelle!

Exit mobile version