Därför dök inte Benjamin Ingrosso upp på Pernilla Wahlgrens allsångspremiär – familjens beslut utan honom

Benjamin Ingrosso, Allsång på Skansen, Pernilla Wahlgren

Foto: TV4/SVT

Under tisdagen var det dags för Pernilla Wahlgren att kliva rakt upp på Sollidenscenen för sin debut som programledare för Allsång på Skansen. Många av hennes kära familjemedlemmar var då på plats, men inte Benjamin Ingrosso. Här är anledningen bakom beslutet.

Pernilla Wahlgren har tagit sig an rollen som programledare för Allsång på Skansen, och redan under premiärkvällen visade hon minst sagt vad hon går för.

Stjärnan har hyllats av både artister och tittare för sin fina prestation, och även på plats ekade applåderna från publiken.

”Otroligt, otroligt stolt”

Även flera välkända ansikten Pernilla Wahlgrens familj infann sig på Skansen för den stora kvällen.

Bland annat syntes föräldrarna Hans och Christina Schollin, fästmannen Christian Bauer, och barnen Bianca och Oliver Ingrosso till.

– Att se sin förälder få så mycket applåder, jag fick faktiskt tårar flera gånger och gåshud och euforiska känslor i hela kroppen, bara för att jag kände att ”det där är min jävla morsa”. Jag är så otroligt, otroligt stolt, sade Bianca Ingrosso till Aftonbladet efter kvällen.

Från vänster: Christina Schollin, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso, Foto: Henrik Montgomery / TT

Benjamins ord om Pernilla

En som däremot inte var på plats är Pernillas son Benjamin Ingrosso.

Benjamin befinner sig just nu på sommarturné och under onsdagen ska han spela på Lokverkstan i Motala. Men även om annat kom emellan för artisten så visade han klart och tydligt sitt stora stöd.

I en Instagramstory skriver han ”stolt son” till en bild på Pernilla, och även till en video som hon lagt upp inför premiären kommenterade han att han var stolt över henne.

Foto: Instagram story/ @benjaminingrosso

Om han dyker upp i publiken under kommande veckor återstår att se.

Därför syns inte Benjamin i Allsången

Vad gäller att uppträda i programmet så är det inget som står på schemat för Benjamin.

– Nej, men det är väl… Ja, vi får se. Jag kanske jobbar på någon fortfarande. Det är inte bestämt än. Benjamin är ute på turné och han hade svårt att få ihop sitt schema, kan vi säga. Sen får vi se vad som händer, har Pernilla sagt till Aftonbladet.

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Men helt uteslutet verkar det dock inte vara.

– Jag stänger inga dörrar, säger hon till Aftonbladet i samma intervju.

Vad tyckte ni om allsångspremiären? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Exit mobile version