Carola bryter tystnaden om relationen till Ebbot – efter intima stunderna på Gotland: ”Vi fick…”

Foto: Facebook/TV4

Efter sommarhettan på Gotland.
Nu berättar Carola Häggkvist, 53, om relationen till ”Så mycket bättre”-kollegan Torbjörn ”Ebbot” Lundberg, 53.
I ett inlägg på Facebook förklarar folkkära artisten hur det egentligen ligger till.

Carola Häggkvist bjöd inte bara på fantastisk sång i årets ”Så mycket bättre”. Hela hennes aura blev tydlig när hon klev in i huset på Gotland – och tog övriga gäster med storm.

En av artisterna som verkade komma Carola nära var Ebbot Lundberg. The Soundtrack of Our Lives-sångaren fick motta lovord från den trippla Melodifestivalen-vinnaren.

Ett minnesvärd ögonblick var när Carola och Ebbot åkte iväg till den lokala mataffären för att handla ingredienser till Magnus Ugglas bar – ”Kung i baren”… Bland hyllorna uppstod många skratt och leenden mellan rocksångaren och schlagerstjärnan.

Foto: TV4

– Kan man ha sparris i drinkar? Vår nya sparrisdrink, den kallas ”right up.. yours”, sade Carola och började skratta i programmet.

Senare var det dags för låttolkningar, och då valde Carola att sjunga Ebbots och Soundtrack of Our Lives ”You Are The Beginning”. Samtidigt som Ebbot i sin tur gjorde en cover på Carolas ”När löven faller”.

Carola om relationen till Ebbot

Efter att ha sett programmet i TV4 medgav Carola att det kunde uppfattas som att de två var mer än vänner. Något hon nu själv skriver om på Facebook.

När ryktena om en romans började ta fart valde Carola själv att gå ut och berätta om relationen till Ebbot.

LÄS MER: Carola bryter upp med kärleken Jimmy, 49 – berättar själv

Så här beskriver stjärnan själv sin vänskap till artistkollegan som hon lärde känna på Gotland i somras.

”Ps. Det var aldrig någon romans mellan Ebbot & mig på Gotland om någon nu undrar.. även om det nästan verkar så i programmet… Vi fick en annan connection”, skriver Carola på Facebook efter att programmet visats i TV4.

Så trevligt att höra om er fina vänskap, Carola och Ebbot! Det var verkligen fint att se i tv. Dela gärna vidare för att önska dem en god jul.

TV: 10 mest spelade låtarna i ”Så mycket bättre” genom tiderna

Exit mobile version