Foto: Instagram/TV4

Adam Thulins glädjefnatt efter nya stora steget i karriären – nu väller gratulationerna in: ”Pojkdröm”

Här är ”Sveriges mästerkock”-vinnaren Adam Thulins nya, stora steg i karriären.
Nu tar den unge kocken klivet utomlands – och gratulationerna väller in.
– Pojkdröm som går i uppfyllelse, skriver han.

Adam Thulin bjöd svenska folket på matinspiration i vecka efter vecka på bästa sändningstid när han vann ”Sveriges mästerkock” 2022.

– Jag var så otroligt glad. Det bästa med allt var att mina föräldrar och familj var där. Jag var mest glad över att kunna ge vinsten till dem. Samtidigt fick jag bevisat för mig själv att jag kan verkligen detta, har Adam Thulin tidigare berättat för Nöjeslivet.

Han har under sin medverkan i TV4-programmet berättat öppet och ärligt om vilken stor resa han gått igenom på ett personligt plan under inspelningarna.

– Jag började säga till mig själv att jag faktiskt är bra. Trots allt handlar ju självkänsla och självförtroende om vad man säger till sig själv. Så jag skulle säga att ”Mästerkocken” verkligen har varit en inre resa. Det har lett till två skilda Adam, den jag var då och den jag är i dag, sade han till Nöjeslivet.

Adam Thulin syns bland annat i Nyhetsmorgon med jämna mellanrum. Foto: Instagram/TV4
Adam Thulin syns bland annat i Nyhetsmorgon med jämna mellanrum. Foto: Instagram/TV4

Den historiske vinnaren av ”Sveriges mästerkock” – Adam blev yngst någonsin när han tog hem amatörkocktävlingen – har efter att tv-kamerorna slocknat fortsatt att gå från klarhet till klarhet i köket.

Adam, som arbetade på kafé innan han slog igenom i TV4-programmet, fick jobb hos dåvarande jurymedlemman Markus Aujalay på stjärnkrogen Tegelbacken.

Därför tog Adam en paus

I våras berättade Adam att han självmant valt att ta en paus från sociala medier. På sin Instagram har han tidigare berättade att det hela bottnade i hälsoskäl.

– JAG BEHÖVDE EN PAUS! Kanske inte ens nån som lagt märke till att jag varit borta under en längre tid men för de som undrar vart jag har varit så behövde jag en paus, skrev han i våras på sin Instagram och fortsatte:

– Under en längre tid jobbade jag på i 180 och till slut så tog det helt slut i bränsletanken. Det har varit en lång väg tillbaka men idag så mår jag bättre än någonsin och har fått tillbaka en av de viktigaste sakerna i mitt liv, glädjen och nyfikenheten till matlagning!

Sedan dess har tv-tittarna bland annat fått se Adam laga sina smaskiga rätter i TV4:s ”Nyhetsmorgon” – och han belönades då med toppbetyg av ingen mindre än kriminologen Leif GW Persson.

– Det här var grymt faktiskt! Så välbalanserat, sade GW till Adam i sändningen.

Efteråt var Thulin nöjd.

– Det var ett otroligt trevligt och värmande möte! skrev Adam Thulin i ett meddelande till Nöjeslivet efter lunchupplevelsen med GW i TV4.

Adam Thulin bekräftar nya steget i karriären – gratulationerna väller in

Och Adam Thulins kometkarriär inom restaurangvärlden fortsätter nu att blomstra.

På söndagen avslöjade Adam sitt nästa steg i karriären – han har börjat tjänstgöra vid en stjärnkrog i Köpenhamn.

– Pojkdröm som går i uppfyllelse, har börjat jobba på Noma Restaurant, skriver Thulin på Instagram.

Där han nu gratuleras av hundratals tv-tittare, kollegor och följare.

– Grattis, skriver TV4-profilen Anders Pihlblad i en kommentar till inlägget.

– Stort Grattis!!! skriver artisten Ann-Louise Hanson.

Vi kan bara instämma: stort grattis till dig Adam, och lycka till!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev