Axel Schylströms kroppsbild väcker starka reaktioner – hyllas efter orden: ”En förebild”

Axel Schylström

Foto: Instagram

Vi alla är olika och otroliga precis som vi är.

Nu hyllas artisten Axel Schylström efter hans kroppsbild i sociala medier.

Axel Schylström slog igenom i tv-programmet Idol 2015, då han slutade på fjärdeplats.

Året därpå släppte han sin debutsingel ”The Champion” och 2017 debuterade artisten i Melodifestivalen med låten ”När ingen ser”.

Men förutom artistkarriären är Axel även en omtyckt föreläsare och inspiratör.

2012, tre år innan Idolresan, var Axel mer om en allvarlig olycka som gjorde honom brännskadad och svårt ärrad för livet.

Men trots att en lång period enbart handlade om en kamp för livet vägrade han att ge upp och låta motgångarna hindra honom.

Idag är han anlitad av flera företag och skolor där han inspirerar med sin historia, motivation och att man är bra som man är – trots våra olikheter.

Axel Schylströms bild väcker starka känslor

Och att duga som man är, är verkligen något som artisten Axel vill att fler ska känna.

I ett uppmärksammat inlägg på Facebook vänder sig artisten till alla som någon gång tvekat på sig själva och sin kropp.

”Nu när det är högsommar & badsäsong vill jag skicka er en snabb påminnelse om att alla kroppar ser annorlunda ut. Det spelar ingen roll om du är tjock, smal, ljus, mörk, ärrad eller slät. Du har absolut ingenting att skämmas för ute på badplatserna. Njut av solen! ” ,skriver han i inlägget på Facebook.

Det skulle visa sig vara många som behövde höra Axels visa ord dessa varma sommardagar. I skrivande stund har inlägget över 50 000 likes och över 1000 kommentarer.

Hyllningarna öser in

I kommentarsfältet öser hyllningarna in.

”Du är en så fin förebild Axel! Min ena son har bränt sig illa med bestående ärr som följd och en stor del i hans resa är se på dig som både visar upp, pratar om och ställer upp i Mello med dina ärr. Stort tack för din styrka och mod, det ger detsamma vidare till andra som min son och underlättar även i resan att peppa som förälder. Du är fantastisk! Vi önskar dig en supersommar och ser fram emot att följa dig vidare”, skriver en person.

”Härligt Axel!”, skriver en annan.

”Exakt så! Och vi ska komma ihåg att det är de som tycker mest, som har mest problem o bäst behöver se sig själv i spegeln.Heja dig!”, skriver en tredje.

Axel Schylström har blivit pappa

Men det är inte bara Axels kloka ord på Facebook som gjort att han har blickarna riktade mot sig. Han har nyligen blivit pappa och i början på juli delade han själv med om den känslosamma upplevelsen.

”För några dagar sedan blev jag pappa till den här lilla tjejen – och hon är redan mitt allt. Jag hade verkligen ingen aning om att jag skulle bli så SANSLÖST knockad av kärlek. Men det blev jag”, skrev Axel Schylström på Instagram.

Han tillade:

”Första gången hon låg på mitt bröst var det som om att alla hål inom mig läkte ihop. På allvar. Det var nog det bästa ögonblicket i mitt liv. Och allt annat i världen känns nu plötsligt ganska oviktigt”.

”Vi kommer säkerligen driva varandra till vansinne tusentals gånger framöver. Men fan vad jag älskar henne. Och fan vad jag alltid kommer göra det.”

Avslutningsvis konstaterar Axel Schylström att både den nyfödda bebisen och flickvännen Malin Halvardsson mår bra.

Du är en stor förebild Axel! All vår kärlek till dig!

Exit mobile version