Barnbarnet Christophers nya hälsning till svenska folket – blinkningen till morfar Lasse: ”Tack alla”

Lasse och Christopher Berghagen

Foto: Karin Malmhav, SvD / TT / Privat

I förra veckan kom beskedet att alls vår älskade Lasse Berghagen somnat in för gott.

Nu skickar barnbarnet Christopher en hälsning till Svenska folket och tackar för allt stöd.

Det var under torsdagsförmiddagen den 19 oktober som det tragiska beskedet att legendaren Lasse Berghagen dött.

Stjärnan som under flera månader kämpat med hälsan somnade in på sjukhuset vid 11-tiden, det meddelade hans familj i ett mejl till TT.

”Lars Berghagen, vår Larsan, har idag stilla somnat in efter en längre tids sjukdom. Som vi tidigare berättat genomgick han en hjärtklaffsoperation i september som kroppen aldrig återhämtade sig ifrån”, skrrev familjen i ett mejl till TT.

Människor från norr till söder sörjde stjärnan men efter sig lämnar han också oändligt många vackra minnen och en låtskatt utöver det vanliga.

Lasse hedras av vänner och kollegor

Lasse Berghagen lämnade även efter sig sin kära familj – hustrun Eva samt barnen Malin och Maria och även barnbarnen.

Dagarna efter Lasses död har allt från vänner och kollegor till människor som mött honom på gatan sörjt och hedrat honom i sociala medier.

Många har berättat om personliga minnen och många vittnar om en man med ett gigantiskt hjärta, en vän som alltid fanns där och en musiker med en oerhörd förmåga att skriva texter som träffar rakt i hjärtat.

Familjen tackar för stödet efter Lasses död

Även familj, barn och barnbarn har skrivit om Lasse. Om sorgen, men också om lyckan att få ha varit en del av hans liv.

De tackar också för stödet de fått av svenska folket.

Efter att Lasse gått bort så har dottern Maria valt att publicera ett inlägg på Instagram, där hon visar sin tacksamhet mot alla som uppmärksammat hennes far. Men där hon även visar sin tacksamhet mot pappa Lasse.

Jag var förberedd på att hans bortgång skulle få uppmärksamhet. Men 1400 meddelanden, hela bilagor och löpsedlar i två dagar, ett fullproppat svtplay av barndomsminnen – det kunde inte någon av oss tro. Tack från botten av mitt hjärta. Är så jävla stolt över att ha en pappa som berört så många och ni bär oss alla med kärleken ni ger under denna förlust”, skriver Maria Berghagen Enander i sitt inlägg och fortsätter:

Tack pappa för allt häng, alla jobb vi gjort, som pappa och morfar och framförallt för att jag ALLTID var älskad och respekterad i mina livsval. Jag tar hand om mamma nu tills ni möts igen. Din stora kärlek❤️”.”

Även Malin Berghagen har tackat för allt stöd på sin Instagram.

Det blev en väldigt vacker dag trots allt. Tack för all er kärlek och omtanke om oss. Orkar inte skriva mer än så just nu. Ska försöka sova… Men innerlig tack”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Barnbarnet Christopher om stödet efter morfar Lasses död

Nu har även barnbarnet Christopher tackat för allt stöd. I ett inlägg på Instagram delar han med sig av flera bilder. En på morfar Lasse med sin gitarr och en på sig själv, på samma plats med samma gitarr.

”Tack alla för era varma ord och kärlek. Det betyder otroligt mycket för mig och min familj. //Christopher”, skriver han i inlägget.

Exit mobile version