Benjamin Ingrosso om bråken med mamma Pernilla Wahlgren – så är deras relation egentligen: ”Det var väldigt…”

Benjamin Ingrosso var bara 16 år när realityserien ”Wahlgrens värld” började visas på kanal 5. Sedan dess har TV-teamet följt familjen genom högt och lågt.

Ja, familjen Wahlgren/Ingrosso har verkligen varit transparenta mot tittarna och visat upp både sina bra och dåliga sidor. Genom åren har exemeplvis ett och annat familjebråk brutit ut.

Nu öppnar Benjamin Ingrosso upp om hur relationen med mamma Pernilla Wahlgren är egentligen.

De senaste åren har varit hektiska för Benjamin Ingrosso. Han har synts till i flera tv-program, inte minst ”Så mycket bättre” och ”Allsång på Skansen.

Han har också släppt musik och gjort flera hyllade framträdanden, bland annat stod han på scenen tillsammans med Kungliga Filharmonikerna och festivalspelningen på Lollapalooza, där 30 000 stod i publiken, glömmer ingen som var där.

Allt Benjamin tagit sig för har uppmärksammats, några med prestigefulla priser.

Under fjolåret vann han en Grammis för Årets artist, en Kristallen för Årets tv-personliget och nominerades även till Årets kompositör vid Musikförläggarnas pris.

Dessutom har han golvat svenska folket med sitt alldeles egna mat- och musikprogramm ”Benjamin’s” som har blivit en stor favorit hemma i tv-sofforna.

Benjamin Ingrosso vann tv-priset Kristallen 2022 i kategorin Årets tv-personlighet för TV4-programmet ”Benjamin’s”. Foto: Annika Berglund/TV4

Gästerna i Benjamin’s

I mitten på april hade den tredje och sista säsongen premiär och det var en riktigt efterlängtad kvartett som blev hjälpredor i köket.

I första avsnittet kunde vi se artisten Carola Häggkvist, komikern Johanna Nordström, bästa vännen Björn Formgren och låtskrivaren Lasse Holm.

Och fler kommer det att bli. Redan för någon månad sedan avslöjade Benjamin att, när han gästade Carina Bergfeldt att han lockat en riktig musiklegendar till sitt program. Nämligen Abba-stjärnan Björn Ulvaeus kommer medverka i ”Benjamin’s”.

– Han ville veta hur jag skapar musik, han hade då sett mitt program och tyckte att det var musikaliskt, att det var härligt och att det kändes på riktigt. Han ville veta hur jag skrev mina låtar, berättade han i SVT-programmet.

Är Benjamin Ingrosso singel?

Men förutom vilka gäster som ska delta i Benjamins program, så finns det en fråga som många verkligen vill ha svar på.

Är han singel, eller är han det inte?

Det senaste året har det spekulerats vilt kring just Benjamin Ingrossos relationsstatus och det har även ryktats att han haft en relation med norska Frøya Winther.

Men i en intervju med Aftonbladet nyligen satte Ingrosso ner foten en gång för alla och meddelade att han är singel.

– Jag är singel. Jag tror fan inte jag skulle vara en skitrolig pojkvän att vara tillsammans med just nu, för att jag har så sjukt mycket i mitt liv. Och jag känner att den dagen jag hittar någon jag vill stadga mig med eller vad man säger så vill jag kunna ge den personen mycket av min tid, säger han till sajten.

Benjamin Ingrosso om bråken med Pernilla Wahlgren

Förutom Benjamins egen strålande karriär syns han även i mamma Pernilla Wahlgrens realityshow ”Wahlgrens värld” som sänds på kanal 5.

Ett TV-team har följt familjen och deras nära och kära i hela 11 säsonger och fångat allt från deras mest fantastiska stunder till, ja … några mindre trevliga kanske.

I TV-serien får man verkligen följa familjen på nära håll och de är transparenta med allt, till och med deras stora familjebråk.

Bland annat visades ett stort familjebråk när de var på husbilssemester i Italien.

Men nu för tiden bråkar de inte så mycket.

– Det var väldigt längesen. I alla fall jag och min mamma, vi har inte bråkat på jag vet inte hur länge, säger han till Aftonbladet.

Ett annat bråk som visades i senaste säsongen var när systern Bianca Ingrosso och mamma Pernilla började bråka om Biancas ätstörning.

I samma veva nämndes också att även Benjamin lider av en ätstörning, men att han hetsäter i stället för att svälta.

Benjamin säger att han helst håller det för sig själv och jobbar på problematiken med sin psykolog.

– Det var ju inte jag i den bilen som nämnde det, utan det var Bianca. Men jag kan säga att absolut, det är en del av mig som jobbar med en viss typ av ätstörning. Men det är sådant som jag inte gillar att gå in på. För att dels så kan det trigga folk, men också för att vissa saker kan jag tycka ändå att vi som offentliga kan få ha för oss själva och jobba med, som jag kan få jobba på med min psykolog, säger han till tidningen.

Exit mobile version