Elisas nya ord till Kalla bakom kulisserna – efter agerandet i Let’s dance: ”Dubbelchocken”

Foto: Tv4

Sju år efter finalen mot Bianca Ingrosso gjorde Elisa Lindström comeback i Lets dance.

Nu berättar hon för Nöjeslivet om samtalet med Charlotte Kalla bakom kulisserna.

Elisa Lindström är dansbandsdrottningen som gjort succé i tv-program som ”Stjärnornas stjärna”, ”Dansbandskampen” och ”Körslaget”.

Dessutom har hon vunnit en hel del prestigefyllda priser med sitt band Elisas, inte minst en Grammis och Guldklaven. Hennes musik har också haft stora framgångar på Svensktoppen.

2016 ställde artisten upp i Let’s dance och nådde hela vägen till finalen med danspartnern Yvo Eussen.

Det blev en dramatisk final där hon ställdes mot Bianca Ingrosso och dansaren Alexander Svanberg.

– Jag är så lycklig! Jag stod verkligen här på trappan och kände att, det spelar ingen roll hur det går för jag är så glad för allt jag fått lära mig. Jag är så tacksam, sade hon då i sändningen.

Till slut stod det klart att Elisa var årets vinnare. Sedan dess har sju år hunnit passera och Elisa har inte legat på latsidan.

Elisa Lindström medverkar i ny musikal

Under åren har det hänt mycket i artistens liv.

Hon har tävlat ännu en gång i Melodifestivalen, fått en dotter,  skilt sig från tidigare maken efter två år, och blivit förälskad på nytt.

Nu är hon dessutom aktuell med att spela en av huvudrollerna i musikalen ”Dé é det här vi kallar kärlek

Nu är hon dessutom aktuell med att spela en av huvudrollerna i musikalen ”Dé é det här vi kallar kärlek” som bygger på musik av Lasse Holm och Torgny Söderberg, Ingela Pling Forsman och Monica Forsberg.

I en intervju med Nöjeslivet säger stjärnan att hon är ärad över att få vara en av de medverkande i musikalen.

– Melodifestivalen och låtarna från 80-talet och 90-talet är en stor del av mitt liv och varför jag över huvud taget blev artist. När jag var liten och såg Melodifestivalen så kickade det igång min dröm att bli sångerska och att få vara en del av den här musikalen är lite som att sluta cirkeln, säger Elisa till Nöjeslivet och tillägger:

– Jag har ju sjungit de här låtarna sedan jag var liten och gjort det på olika talangtävlingar så det känns verkligen hemma för mig. Jag är så ärad att få göra den här rollen

Elisa Lindström om tiden i Let’s dance

Nyligen dök hon även upp i årets säsong av Let’s dance.

”Vinnaren av Let’s Dance 2016 Elisa Lindström kommer och sjunger för oss på lördag under deltagarnas BUGG-A-TON! Vi ser så mycket fram emot att få tillbaka dig in i studion!” skrev TV4 på Instagram.

För Nöjeslivet berättar Elisa Lindström om känslorna som bubblade upp när hon återvände till inspelningsplatsen.

– Det var så kul att få vara tillbaka, men också nervöst. Det är ju så kopplat till en tid då det var mycket pirr eftersom man kastar sig ut i någonting nytt varje vecka.

Hon beskriver tiden i Let’s dance 2016 som en lycklig tid.

– Den tiden var också mycket glädje för mig. Jag älskar att dansa och det betydde också väldigt mycket för min utveckling, både privat men också i min karriär. Det öppnade många dörrar för mig, det är exempelvis därför jag kan hålla med med musikal idag.

Nu var det några år sedan hon följde programmet, men då hennes 4-åriga dotter gärna tittar har hon själv följt säsongen slaviskt.

– Min 4-åriga dotter tycker det är väldigt kul med dans och alla fina klänningar och så. Det är många som man inte trodde skulle utvecklas på det sättet de faktiskt har gjort, säger Elisa till Nöjeslivet.

Elisa Lindströms ord till Kalla bakom kulisserna

Och det var faktiskt en person som gjorde henne extra berörd under besöket i studion, nämligen Charlotte Kalla.

– Jag kommer själv ihåg hur det var när vissa saker släppte och man upptäckte någonting, och det blev jag väldigt berörd över att se hos andra nu. Speciellt berörd blev jag av Charlotte Kalla, nu i helgen när hon dansade bugg var hon fantastiskt bra, säger Elisa och tillägger:

– Jag frågade hur det kändes och hon svarade att hon inte känner någonting ännu. Hon har nog tur som var så vältränad innan, det blir liksom inte den där dubbelchocken för henne, säger Elisa och skrattar.

Exit mobile version