Jenny Strömstedts avgörande framtidsbesked med maken Niklas på TV4

Jenny Strömstedt är på väg tillbaka igen efter sommarledigheten.

Nu avslöjar hon sin comebackplan i TV4 – med maken Niklas Strömstedt.

”Kavlar upp ärmarna, fiffar sommarfötter och letar som en tok efter passerkortet till jobbet”, skriver hon på Instagram.

Hon är en av kanalens mest omtyckta och profilerade programledare.

Jenny Strömstedt gör sig redo för comeback i TV4.

Hon fick som bekant ett mycket otäckt slut på vårsäsongen i tv-rutan. Det var i samband med en lång direktsändning om Palmemordet som Strömstedt plötsligt föll till marken.

Foto: TV4

Efteråt förklarade hon dock att hon mådde bra, vilket fick många tittare att andas ut. Samtidigt hyllades även ersättaren Anders Kraft som på nolltid klev in och tog över sändningen sedan Strömstedt kollapsat. Det blev också rubriker sedan SVT-programledaren Carolina Neurath skrivit en kommentar kunde tolkas som hånfull mot Strömstedts kollaps, något Neurath senare bad om ursäkt för.

Efter ungefär en vecka var Strömstedt tillbaka i ”Nyhetsmorgon” igen i mitten på juni, och efter detta har hon varit sommarledig från sitt jobb på landets näst största tv-kanal.

Tv-profilen och journalisten har dock setts i rutan även under sommaren när populära realityserien ”Tillsammans med Strömstedts” rullat i repris i tablån. Men nu är alltså Strömstedt redo för nyinspelningar, avslöjar hon själv för tittarna på sitt Instagramkonto.

På lördag är hon tillbaka och leder ”Nyhetsmorgons” direktsändning i studion från TV4-huset i Stockholm.

”Checkar in på TV4 i morgon för första gången på nästan två månader för att förbereda lördagens #nymo och inspelningen av ny säsong av Tillsammans med Strömstedts”, skriver hon på Instagram.

Programledaren är upprymd då hon förklarar att det ska bli ”sjukt kul” att äntligen få möta tv-tittarna igen. Samtidigt går hon också en inre tvekamp – som säkert många känner igen sig i.

”Kämpar dock med vemodet över att det gick för fort, i år igen. Bilden är från i helgen. Nattbad med kollokompisar. Definitiv burkstund”, skriver Jenny Strömstedt vidare och passar också på att skoja om att hon glömt bort sitt lösenord till datorn.

Dela gärna vidare om du också ser fram emot att få välkomna Jenny Strömstedt tillbaka i tv-rutan på lördag!