Lisa Nilssons fullständigt rasande på Postnord – efter upptäckten i brevlådan: ”Polisanmäld”

Den skönsjungande Lisa Nilsson är minst sagt besviken på Postnord. Detta efter att någon har stulit ett kärt föremål som skickades till henne via företaget.

Lisa Nilsson är en av våra allra största artister. I över 30 år har hon bjudit oss på högklassig musik och med åren har hon turnerat i både Sverige och Skandinavien.

Som för alla andra artister satte pandemin länge stopp för möjligheten till spelningar. Men den senaste tiden har konserterna rullat på och artister har börjat resa land och rike för att underhålla till publikens jubel.

Nyligen var Lisa Nilsson iväg och spelade och sov under kvällen på ett hotell. Väl där glömde hon ett smycke som betyder mycket för henne.

På Instagram skriver artisten att hon fick tag på hotellet där hon bott under konserten och att personalen hittat smycket och sänt det till Lisa.

Men när kuvertet kom fram till Lisa var kuvertet tomt och smycket, ja det var borta.

LÄS MER: Lasse Holm om oväntade frågan – från Magdalena Andersson: ”Hon sa faktiskt…”

Lisa Nilsson om Postnords stöld

I postlådan låg i stället det inplastade kuvertet med en klisterlapp från Postnord där det stod att försändelsen skadats i hanteringen.

https://www.instagram.com/p/Cb64Qr_t8Yh/

Lisa Nilsson delade med sig av besvikelsen på Instagram.

”Hej @postnord,
Korrekt formulering i ert ”meddelande” till mig borde vara ”Bästa kund, vi har med förfäran noterat att ni blivit bestulen av en medarbetare i vår posthantering. Utredning är tillsatt. Vi beklagar det inträffade och ersätter självklart er förlust”, skriver hon i inlägget och tillägger:

”Jag glömde ett för mig personligen mkt kärt smycke på ett hotell efter en konsert på annan ort. Hotellet hittade och skickade smycket. Kuvertet kom fram såhär. Någon har rivit upp kuvertet och stulit mitt halsband. Kuvertet påträffas i detta skick i min brevlåda vid hemkomst. En klisterlapp. Ett rutinärende. Man har ju faktiskt bett om ursäkt och hänvisat till telefonkön på kundservice nu när ”försändelsen skadats i hanteringen”. Plats 148 fick jag – är nere på 88 nu. De jobbar på att kunna ta mitt samtal.
Just ordet kundservice känns här något prövat som begrepp.
Måndagsblues.”

Hon fortsätter:

”Nu kan naturligtvis lärdom dras av detta; i all välmening och tillit skickade en ung receptionist ett halsband. Klokt hade varit att göra det rekommenderat i vadderat kuvert som inte avslöjat innehållet. Eftersom man inte kan lita på människor, ens i serviceyrken”.

Lisa skriver också att händelsen är polisanmäld.

LÄS MER: Postnord drabbat av stort coronautbrott – försenad post till 10 000 svenska hushåll: ”Tuff period nu”

Fansen rasar mot Postnord

Men hon är knappast ensam om besvikelsen. I kommentarsfältet är det flera som delar med sig av sina egna erfarenheter med Postnord.

”ALLA julkort med kuvert kom fram öppnade till oss i jul. Korten kvar, men för säkerhets skull hade postnord öppnat o kollat så inga julklappspengar låg i korten? De kort jag skickade en vecka innan jul kom fram efter nyår. Postnord hänvisar till att om man vill ha leveransgaranti på sina julkort så ska de skickas rekommenderat. Dags att sätta varningstext på frimärken snart?!”, skriver en person.

”Under all kritik. Jag har fått flera försändelser, både skickade och mottagna, upprivna och länsade. Kundtjänst svarar med automatsvar om rekommenderad post. Men ska vanlig post vara en chansning?? Postnord har ju uppdraget att leverera hur som”, skriver en annan.

”Jag skickade ett SL kort till sonen med 10 resdagar kvar, fasttejpat på ett hårdare papper för att det inte skulle fastna i sorteringsmaskinen. Kom fram utan SL kort. Ringde Postnord med vetskapen att man inte ska skicka värdesaker men för att ge dem möjlighet att ”ringa in” var stölden kan ha hänt och kanske fler än denna. De var helt ointresserade”, skriver en tredje.

Styrkekramar till dig Lisa. Hoppas halsbandet kommer till rätta.

Vad tycker du om det här? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet.