Nu hyllar vi polaren Per som åkte ner till Rhodos för att stötta bonde-Simon – efter smärtsamma kärlekskrossen

Bonde söker fru-Simon stöttades av Per på Rhodos. Foto: TV4

Foto: TV4

– Jag var säker på att det var kvinnan jag ville leva ihop med. Det känns så jävla tomt på något vis, förklarade Simon i programmet.

På stranden i Rhodos får han några goda råd av sin nära vän Per.

– Det känns ganska hopplöst, hur ska jag kunna lita på kärlek igen? Det blir jävligt tufft, frågar sig Simon när Per slagit sig ner bredvid.

Per konstaterar:

– Det blir tufft. Du får nog smälta det ett tag ändå, sen får man gå tillbaka på det igen. Du hade ju en brevhög med fantastiska brevskrivare som inte hade möjlighet att komma.

Foto: TV4

Simon nickar då instämmande innan han ger sin kompis en varm kram. Sen säger Per något som åter får Simon på lite gladare humör. Simon förklarar att han känner sig tung som bly, men då kontrar Per med att ”det är inte så bra om man ska bada i Medelhavet”, vilket får Simon att brista ut i ett leende.

– Det betyder otroligt mycket att Per är här och tar emot mig när jag faller, så att jag kan få ventilera och… ja. Annars vet jag inte om jag hade klarat det, säger Simon.

Foto: TV4

Stöd från en äkta vän är ovärderligt!

Foto: TV4

Nu hyllar vi Simons underbara polare Per som ställde upp när han behövde det som mest! Gilla och dela inlägget för att hylla Per!

Exit mobile version