Foto: TV4

Nya beskedet om Lotta Engbergs karriär – detta ska hon göra nu utanför Bingolotto

Lotta Engberg tar ett nytt kliv i karriären.
Den folkkära stjärnan har storslagna planer utanför Bingolotto och Lotta på Liseberg.

Per Oscarsson: Mystiska villabranden blev hans död. Vad var det egentligen som hände den natten? Hur kommer det sig att ingen larmade och vad var det för hemlighet han tog med sig in i graven? Det och mycket mer tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

April har blivit maj – och om bara några veckor står juni och knackar på dörren. Då är sommaren här på riktigt, och med det även två av våra mest älskade tv-program som kommer ta över tablån.

Dels SVT:s klassiker Allsång på Skansen, som i år får en ny programledare i form av Pernilla Wahlgren.

Dessutom återkommer TV4:s ”Lotta på Liseberg” – allsångsshowen från Göteborg som sändes första gången 2009 och nu är tillbaka med sin elfte säsong i ordningen. Det bekräftade nyligen programledaren Lotta Engberg.

LÄS MER: Lotta Engbergs sanslösa besked – så blir framtiden för Lotta på Liseberg: ”Ja, vad gör man?”

LÄS MER: Kristin Kaspersen tokhyllas – detaljen i Let’s dance får tittarna på fall: ”Fantastisk snygg”

Lotta Engberg tillbaka på Liseberg

I ett klipp på Instagram ger tittarfavoriten besked om framtiden för ”Lotta på Liseberg”.

– Ja, vad gör man? Man sitter här och längtar. Längtar till sommaren och få sjunga med er. Åtta härliga måndagskvällar ska vi umgås tillsammans. Med start den 19 juni, säger hon på TV4:s Instagram-sida för programmet.

LÄS MER: Lotta Engbergs starka känslor – efter att Stefan Odelberg tvingats bort från Bingolotto: ”Hon tycker det är…”

Artikeln fortsätter under videoklippet.

https://www.instagram.com/p/CrI29XvIVsP/

Innan dess kommer tittarna som vanligt kunna se henne i den ordinarie säsongen av ”Bingolotto” där hon under våren gör sina sista program med mångårige kollegan Stefan Odelberg. Detta sedan han fått beskedet om att produktionen avslutar samarbetet efter att kontraktet går ut i samband med säsongsavslutningen.

– Nu omfamnar jag nya projekt, däribland min show som har premiär i höst. Jag kommer att fortsätta engagera mig i min publik, vara genuin och ärlig, och jag kommer fortfarande att ge allt under mina tre ledord som är, skrev Odelberg på Instagram när nyheten om att han ska sluta på ”Bingolotto” blev känd.

Och även Lotta Engberg verkar ha en hel del bollar i luften – även utanför tv-rutan.

Nu bekräftar hon nämligen sin nya satsning på mode.

Artikeln fortsätter under bilden.

Lotta Engberg är nämligen högaktuell med en ny klädkollektion. Enligt sajten Hänt visades Engbergs kollektion nyligen upp vid Stockholm Fashion District under Fashion Week Trade.

Lotta Engberg aktuell med egen klädkollektion

Och artisten själv är mycket nöjd med resultatet.

– Det jag älskar med min kollektion är att kläderna liksom bara rinner på kroppen! Att de framhäver kvinnlighet och samtidigt är så sköna att bära, säger Lotta Engberg i ett pressmeddelande från Desam Fashion Group.

Engbergs kollektion väntas släppas under våren.

– Kollektionen, där ett stort fokus ligger på klänningar, speglar Lotta Engbergs personliga stil – där passformen ska framhäva en kvinnlig siluett som man kan känna sig snygg och bekväm i, skriver klädtillverkaren om satsningen med programledaren och artisten.