Kristin Kaspersen tokhyllas – detaljen i Let’s dance får tittarna på fall: ”Fantastisk snygg” ”

Kristin Kaspersen klev rakt in i rollen som programledare för Let’s dance och har minst sagt gjort det med bravur. Nu tokhyllas profilen för en detalj i sändningen under lördagen.

Kristin Kaspersen är en programledare som gång på gång visat vad hon går för.

Per Oscarsson: Mystiska villabranden blev hans död. Vad var det egentligen som hände den natten? Hur kommer det sig att ingen larmade och vad var det för hemlighet han tog med sig in i graven? Det och mycket mer tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Profilen har synts till i rampljuset under i princip hela livet och hennes stora värme har gjort henne till en mycket omtyckt profil.

Genom åren har vi fått se Kristin i mängder av olika sammanhang. Hon har exempelvis programlett ”Idrottsgalan”, synt till i TV4:s ”Nyhetsmorgon, och vunnit Let’s Dance 2019.

Och under våren har vi fått se henne återvända till det sistnämnda, men den här gången som programledare istället för deltagare.

Kristin Kaspersen om samtalet med Petra Mede

En roll som hon kastades in i plötsligt efter att Petra Mede, som egentligen skulle ha agerat programledare, tvingats ställa in på grund av hälsoskäl.

David Lindgren, Petra Mede, Let's dance
Foto: TV4

– Jag tror inte jag tänkte så mycket, mer än att jag blev orolig för Petra framförallt. Det är såklart annorlunda att få en fråga för att en kollega och kompis har blivit dålig. Så först ville jag bara prata med henne och höra vad hon kände och hur hon mår och så där. Hon måste bli frisk och fri från den här smärtan, har Kristin sagt till Nöjeslivet.

Efter att TV4 bad henne att hoppa in valde därför Kristin att direkt kontakta Petra.

– Jag ville ha pratat med henne, dels för att höra hur hon mår såklart, men också typ få ett godkännande och att det känns okej. Så sade jag till henne att jag skulle ta fram en bild på oss två och rama in den i logen. Sen vaknade jag på morgonen, direkt ner till fotoaffären och skrev ut en bild. Så hon är med i logen, sade Kristin Kaspersen till Nöjeslivet inför premiären.

”Jag går in och gör det jag kan”

Och när hon väl gick in i hela Let’s dance-karusellen ville hon göra det på sitt sätt.

– Petra är unik och hon står för sig, och jag går in och gör det jag kan med min personlighet. Jag går in i min programledarroll och det jag har med mig som jag kan tillföra, och Petra är unik på sitt sätt, har Kristin förklarat och fortsatt:

– Jag kan inte fylla det hon gör, vi är så olika som personer. Det tror jag också är väldigt viktig.

David Lindgren, Kristin Kaspersen, Let's dance, Let's dance 2023
Tobias Karlsson, Johanna Lind Bagge och Kristin Kaspersen. Foto: TV4

Även om saknaden efter Petra är stor och hela Let’s dance-teamet håller tummarna för att hon ska må bättre så är det många som är överens om att Kristin var en utmärkt ersättare.

Läs mer: Kristin Kaspersens starka känslor – efter att Linn Hegdal och Katja Lujan Engelholm nobbat Let’s dance 2023

Tankarna om Kristin som programledare

Tony Irving är en av de som uttryckt att han tycker Krisin Kaspersen var ett utmärkt val.

— Vi kunde faktiskt inte haft en bättre ersättare i situationen. Hon kan programmet, hon kan hela formatet, hon har gjort den här resan själv, hon vet vad det kräver av deltagarna. Den förståelsen har vi aldrig haft förut, har Tony Irving sagt till Nöjeslivet.

David Lindgren, Kristin Kaspersen, Let's dance, Let's dance 2023
David Lindgren och Kristin Kaspersen i Let’s dance 2023. Foto: TV4

Att hon varit med i Let’s dance förut beskriver han som en styrka.

– Vi gick från David som inte hade någon förståelse, till Petra som var yrkesdansare och älskade dans på riktigt. Nu går vi till en programledare som älskar dansen men vet vad varje deltagare kommer uppleva och hur det är att stå framför oss så hon har möjlighet att ta hand om programmet med dignitet, säger Tony Irving.

Läs mer: David Lindgrens okända relation till Dermot Clemenger – samtalen bakom kulisserna i Let’s dance: ”Sagt att vi ska…”

”Vansinnigt proffsig programledare”

Även deltagarna har uttryckt att det är fint att ha Kristin Kaspersen som programledare.

– Ingen bättre ersättare finns väl än Kristin som är ett fullblodsproffs verkligen och har full koll på hur det är att vara där. Så det var väl verkligen en perfekt match, har Johanna Bagge sagt och fortsatt:

– Hon kommer vara vårt stöd, hon vet precis vad vi går igenom. Sen framförallt är hon också en vansinnigt proffsig programledare, varm som person och har en hund.

Nu har många veckor av tävligen redan flugit förbi och Kristin har utan tvekan gjort det med bravur.

David Lindgren, Kristin Kaspersen, Let's dance, Let's dance 2023
Foto: TV4

Efter lördagens program vare det dock inte endast hennes insats som programledare som hyllades till skyarna, utan också hennes fina klänning.

Läs mer: Tobias Karlssons nya kritik efter partnerbytet i Let’s dance – insikten efter tiden utan Charlotte Kalla

Kristin Kaspersen tokhyllas efter Let’s dance

På Kristins Instagram är det många som helar med sig av hur vacker de tyckte den röda kreationen var.

”Fantastisk snygg klänning och som du bar upp till 10 poäng”

”Vilken fin klänning”

”Fina bästa vackraste Kristin! Ser dig lysa som en sol i ena vackrare klänning än den andra.”

David Lindgren, Kristin, Let's dance, Let's dance 2023
Foto: TV4

”Vilken klänning. Du var så fin”

”Kristin du är så snygg och klänningen var jättefin på dig”

Vi tycker du är fantastisk, Kristin!