Tony Irvings nya sågning – vreden efter Johanna Lind Bagges framgång i Let’s dance: ”Lik förbannat…”

Johanna Lind Bagge, Tony Irving, Let's dance

Foto: TV4

Ännu ett danspar har fått lämna Let’s dance efter många veckors hårt arbete och slit.

Under de senaste veckorna har juryprofilen Tony Irving varit kritisk mot kändisarna som han anser inte har gjort sitt yttersta för att få vara kvar i tävlingen.

Nu riktar han återigen en viktig uppmaning till alla de kändisar som fortfarande är kvar.

– Mitt budskap är tydligt till de fem par som är kvar: ni är för jämna och för lika och det blir för tråkigt, skriver han i en krönika på TV4:s hemsida.

Det har bjudits på starka känslor under de veckor vi har fått följa Let’s dance.

Vecka efter vecka har vi fått se de svenska kändisarna ge sig ut på dansgolvet där de har utmanat som aldrig förr.

Det har bjudits på valser, bugg, eldiga tango och förstås magiska koreografier.

Årets säsong har inte lämnat någon tittare besviken då det har bjudits på oväntade vändningar och dueller.

Let’s dance- special: Hur har det fått ryktet som ”skilsmässoprogrammet”? Vilka otrohetsskandaler stämmer egentligen, och vilka svartsjukedraman har varit värst? I senaste avsnittet av Nöjesbubblan pratar vi om skandalerna i Let’s dance, och med oss har vi också en spännande gäst. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Men en person som varit allt annat än nöjd med årets gäng är juryprofilen Tony Irving.

Vecka efter vecka har han riktat sig direkt till dansparen i sina krönikor på TV4:s hemsida, där han inte har sparat på krutet.

LÄS MER: Tony Irvings stora vrede mot tv-tittarna – efter Kallas framgång i Let’s Dance: ”Sluta skicka skiten vidare”

Tony Irvings hårda känga mot Charlotte Kalla

För en vecka sedan riktade den färgstarka profilen en extra hård känga mot sportstjärnan Charlotte Kalla som dansar med Tobias Karlsson.

Tony har tidigare varit öppen med att han varit allt annat än nöjd med Charlottes insats och lyft ett varningens finger till profilen att hon måste skärpa sig.

Men i förra veckan tycktes det som om att Tony tyckte att hennes utveckling i programmet gick åt rätt håll.

”Vi såg Charlotte förvandlas från en iskall, tråkig, stapplande nybörjare till en het, sensuell, passionerad kvinna med tydliga tekniska kvaliteter – allt det som jag velat ha från henne. Nu när jag vet vad hon kan, accepterar jag inte längre den gamla skit hon presterat förut”, skrev Tony i den nya krönikan på TV4:s hemsida.

Foto: TV4

Han avslutade dessutom krönikan med att uppmana de andra dansparen att våga satsa och sticka ut.

”De har 21 dagar för att bemästra de sista detaljerna som krävs för att bli en fullbordad tävlingsdansare och showartist. Framöver kommer jag inte titta snällt mellan fingrarna eller förlåta våra deltagare – eller deras danspartners och tränare – för ett enda misstag. Jag förväntar mig att de presterar på topp. Annars kommer jag att slänga dem på min älskade skräphög”, skrev han och avslutade:

”Ärligt talat, borde ni inte heller acceptera någon skit om ni vill ha en final utan dess like. Och det enda sätt ni kan göra det är att lyssna till min vägledning och ge fan i att rösta med hjärtat”.

LÄS MER: Tony Irving om krisen i Let’s dance-juryn – varit nära att splittras för gott: ”Bråkar på riktigt”

Tony Irvings starka känslor om Johanna Lind Bagge

Men trots Tony Irvings hårda pikar och kängor till dansparen tycks det inte riktigt som om det gett den utdelning profilen hade önskat.

I en ny krönika skriver han om sina starka känslor kring att just Tone Sekelius och Johanna Lind Bagge fick mötas i en duell i helgen.

Tony som anser att de är två av de starkaste stjärnorna i tävlingen, beskriver hur han satt på nålar när de skulle duellera mot varandra.

”Vi såg två av de bästa dansprestationerna jag sett på 18 år framföras i gårdagens duell som resulterade i att Tone Sekelius försvann från tävlingen. Jag hade gärna haft henne kvar för jag tror att hon hade mycket mer att ge. Men lik förbannat, om Tone hade varit kvar, hade vi tappat Johanna Lind Bagge, och henne vill jag inte heller förlora”, skriver han på tv-kanalens hemsida.

Men trots att det var utmärkta dansprestationer, är inte Tony Irving nöjd alls.

LÄS MER: Tony Irvings ärliga ord om Kristin Kaspersen – efter agerandet i Let’s dance: ”Kunde faktiskt inte…”

Tony Irvings nya hårda känga mot Let’s dance

Nu vill han återigen rikta en viktig uppmaning till de kändisarna som är kvar.

”Vi har nått den punkt där jag kan säga ärligt: Alla är bra. Alla är duktiga. Alla har känsla. Alla har utvecklats. Allt är lagom lugnt och städat. Och jag är uttråkad som fan. Nu vill jag ge alla en rejäl förbaskad spark i arslet”, skriver han och fortsätter:

”Mitt budskap är tydligt till de fem par som är kvar: ni är för jämna och för lika och det blir för tråkigt. Ni ser ut som ni alla kommit ur samma fabrik, precis som om vi skulle se fem bilar av samma märke tävla bredvid varandra och den enda skillnaden är att de råkar vara målade i olika färger”.

Foto: TV4

Tony Irving skriver vidare att han inte kommer vara lika förlåtande mot dansparen under de kommande veckorna.

Han tänker inte längre se genom fingrarna och låta de komma undan med misstag – stora som små.

”Men snälla, ge mig mer än det förutsägbara! Jag saknar spänningen ni hade i början när allt var nytt, fräscht och vågat. Jag vet att ni alla har de ingredienser som krävs att dansa en koreografi. Att kunna göra en koreografi gör dig inte till en dansare. Alla kan lära sig dansa men få kan vara dansare. Nu är det dags att anta utmaningen och våga bli en dansare som kombinerar hjärnan, kroppen och själen”, skriver han och avslutar:

”Det är inte mitt ansvar att tycka om dig. Och du har ingen rätt till mina poäng. Om du inte känner min spark i arslet och vågar bli unik och annorlunda mot dina konkurrenter så förtjänar du att åka ut. Jag orkar inte längre se mellan fingrarna för småmisstag. No more Mr Nice Guy”.

Foto: TV4

Vad tycker ni om årets säsong av Let’s dance? Har Tony Irving rätt i sina åsikter? Dela gärna med er av era åsikter på vår Facebooksida.

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.

Exit mobile version