Tony Irvings nya varning till Charlotte Kalla – efter draget i Let’s dance: ”Accepterar inte längre den gamla…”

Det har diskuterats flitigt kring årets säsong av Let’s dance som väckt starka känslor.

Under de senaste veckorna har jurymedlemmen Tony Irving gång på gång krävt framsteg av årets danspar.

Och efter helgens sändning riktar han en speciell känga mot Charlotte Kalla.

– Nu när jag vet vad hon kan, accepterar jag inte längre den gamla skit hon presterat förut, skriver han i en krönika på TV4:s hemsida.

Ännu ett nytt gäng kändisar har tagit plats på dansgolvet.

I hopp om att ta hem den åtråvärda glasskon har artister, programledare, tv-profiler – ja ett helt gäng med olika profiler gett sitt allt vecka efter vecka.

Under helgen fick vi dessutom bevittna någonting riktigt historiskt i Let’s dance sammanhang som aldrig tidigare skett.

I lördagens direktsändning fick tittarna bevittna hur kändisarna fått byta danspartner.

Inför sändningen berättade juryprofilen Tony Irving att ändringen var nödvändig för att föra programmet vidare och framåt.

Tony Irving. Foto: TV4
Tony Irving. Foto: TV4

”För första gången kommer vi att ändra hela tävlingsformatet. Syftet är att testa deras äkta dansfärdigheter, deras individuella kompetenser och deras möjligheter till att vidareutveckla ett rejält dansant beteende”, skrev han i en krönika på TV4:s hemsida.

”Det nya tävlingsmomentet kommer att röra om i grytan och testa deras fysiska, mentala och emotionella gränser. Dansparen har ingen aning om vad som kommer att hända denna vecka. I dag, söndag, får våra deltagare veta vad den nya utmaningen är”.

Tony Irving avslutade inlägget med att skicka en direkt uppmaning till dansparen.

”Jag vill ha en tävling på riktigt. Det nya tävlingsmomentet kommer att separera de som har uthållighet och viljan att överleva från dem som inte klarar det som jag som elitdansare har klarat hela mitt liv. Ärligt talat, att vara feg vinner man aldrig på. Så, shut the fuck up, släng bort “lagom” och satsa för att krossa dina motståndare. Välkommen in i min värld”, skrev han.

LÄS MER: Tony Irving om krisen i Let’s dance-juryn – varit nära att splittras för gott: ”Bråkar på riktigt”

Tony Irvings glädje efter historiska ändringen i Let’s dance

Och det tycks om den historiska förändringen i Let’s dance fick den effekt som Tony Irving efterfrågade.

Efter helgens sändning är det en nöjd Tony som skriver att partnerbytet ledde till en hel del succéer.

”Till och med jag tände till. Deltagarna levererade över min förväntan. Vi såg Rickard och Hampus dra hem full pott av två helt olika anledningar: Hampus för att han var mjuk, graciös och otroligt dansant. Rickard för att han var explosiv, energetisk och showig. Utöver detta, behärskade dessa två herrar den extra komplexiteten med rejäla längdskillnader med sin partner”, skriver han i en krönika på TV4:s hemsida.

Men även om det finns glädjerop kring Rickard Sjöberg och Hedström, så lyfter också Tony ett varningens finger för en annan deltagare.

https://www.instagram.com/p/CrWOYXQN3i-/

LÄS MER: Charlotte Kallas oro – för smärtorna i Let’s dance

Tony Irvings varning till Charlotte Kalla

För ett par veckor sedan riktade Tony en hård känga mot Charlotte Kalla för att inte våga satsa fullt ut i tävlingen.

Nu ser Irving en klar förbättring, men han vill inte att Kalla ska slappna av riktigt än.

”Vi såg Charlotte förvandlas från en iskall, tråkig, stapplande nybörjare till en het, sensuell, passionerad kvinna med tydliga tekniska kvaliteter – allt det som jag velat ha från henne. Nu när jag vet vad hon kan, accepterar jag inte längre den gamla skit hon presterat förut”, skriver Tony i den nya krönikan.

Charlotte Kalla, Tobias Wallin
Charlotte Kalla dansade med Tobias Wallin i helgen. Foto: TV4

Juryprofilen avslutar krönikan med en viktig uppmaning till dansparen.

Ingenting kommer kunna undgå Tonys vaksamma öga.

”De har 21 dagar för att bemästra de sista detaljerna som krävs för att bli en fullbordad tävlingsdansare och showartist. Framöver kommer jag inte titta snällt mellan fingrarna eller förlåta våra deltagare – eller deras danspartners och tränare – för ett enda misstag. Jag förväntar mig att de presterar på topp. Annars kommer jag att slänga dem på min älskade skräphög”, skriver han och avslutar:

”Ärligt talat, borde ni inte heller acceptera någon skit om ni vill ha en final utan dess like. Och det enda sätt ni kan göra det är att lyssna till min vägledning och ge fan i att rösta med hjärtat”.

Tony Irving
Foto: TV4

LÄS MER: Therese Johaug bryter tystnaden om Charlotte Kalla i Let’s dance – efter kritiken från Tony Irving

Vad tycker ni om Tony Irvings hårda dom? Diskutera gärna på vår Facebooksida.

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.

Let’s dance- special: Hur har det fått ryktet som ”skilsmässoprogrammet”? Vilka otrohetsskandaler stämmer egentligen, och vilka svartsjukedraman har varit värst? I senaste avsnittet av Nöjesbubblan pratar vi om skandalerna i Let’s dance, och med oss har vi också en spännande gäst. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt: