Anna Brolin lämnar Farmen – TV4-profilens första ord

Foto: Instagram @annabrolin/TV4

Det är över för nu.
Anna Brolin kan nu lämna ”Farmen”-gården.

Anna Brolin är en av TV4:s största stjärnor. Programledaren hanterar intervjuerna och nyhetsförmedlingen i ”Efter fem” med bravur, liksom dramatiken som alltid uppstår när deltagarna tävlar om pengar och ära i ”Farmen”.

Kanalens reality-tävling där deltagarna får leva som bönder gjorde på 1800-talet har spelats in denna sommar – och där hade Brolin en nyckelroll.

TV4-stjärnan har lett ”Farmen” sedan år 2020. Framför allt har tittarna fått se henne möta deltagarna under avgörande moment i programmet, såsom exempelvis i det så kallade ”tinget” där två medverkande i en kamp tvingas kvala sig kvar.

Artikeln fortsätter under bilden.

Nu har inspelningarna nått sin allra sista dag!

Inspelningarna av ”Farmen” 2025 är över – Anna Brolins ord

Därmed är en intensiv period över för inspelningsteamet på plats i Skillingaryd. Anna Brolin skriver på sin Instagram story att det totalt har handlat om ”63 dagar i skogen”.

– I slutet av sommaren… Finaldag! Och en av de häftigaste finalerna som jag fått bevittna live, skriver hon på sin Instagram.

Hon hintar om att finalen som väntas sändas under 2025.

– Och finalisterna…. Ja dom får ni möta om några månader, skriver Anna Brolin till följarna på Instagram.

Programledaren passar också på att hylla flera av sina kollegor som arbetar bakom kamerorna i sitt Instagram-inlägg, och i kommentarsfältet får hon massor av kärlek tillbaka.

– Vilken sommar! Tack för att du är en stjärna, skriver en av Annas kollegor.

Nu återstår att se när tittarna får se Anna åter i ”Efter fem”, som har haft andra programledare under tiden Brolin varit upptagen med ”Farmen”-inspelningarna.

Du är fantastisk på det du gör, Anna!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version