Foto: TV4

Anna Brolins hemlighet i ”Farmen” avslöjad efter alla frågor – visar upp helt ny sida av sig själv

Anna Brolin fortsätter bjuda på sig själv i tv.
Nu visar den omtyckta programledaren upp en helt ny sida av sig själv.

TV4:s programserie ”Farmen” rullar vidare med en ny säsong. Realityserien som blivit en långkörare och där deltagarna lever som bönder på 1800-talet på en gård. Tittarfavoriten Anna Brolin, 41, som programleder såväl aktualitetsprogrammet ”Efter fem” som ”Farmen”, var förväntansfull inför premiärsändningen för några veckor sedan.

Christopher Lanaway/TV4

– Känns väldigt kul att vara tillbaka med en ny säsong av Farmen, framförallt då den utkommer under ett jubileumsår som i år. Vi har en spännande blandning av deltagare i årets upplaga som bjuder på härliga intriger, dramatik och en massa skratt, sade Anna Brolin.

Programledaren har under vintern dessutom hyllats stort av tittarna för sin blixtinsats i galan ”Tillsammans mot cancer” där hon ersatte Pär Lernström tätt inpå sändning. Hundratals av Nöjeslivets läsare hörde av sig via sociala medier med beröm till TV4-profilen efter galan, där Brolin bland annat hedrade vännen Hannah Ekwalls minne.

LÄS MER: Anna Brolin bröt ihop i direktsändning – orden om vännen blev för mycket: ”Tog hennes liv”

Dramatiska starten i Farmen 2022

I den nya ”Farmen”-säsongen, som spelades in under ledning av just Brolin i somras, var deltagarna med om en dramatisk start när deltagaren Niklas Johansson plötsligt vände sig mot kameran med ett blodigt ben. Första dagen på gården bestämde han sig för att hugga ved och då var olyckan framme.

– Jag skulle testa att hugga lite ved. Sen tänkte jag väl inte riktigt på, eller glömde bort att jag högg ved, jag vet inte. Sen kände jag bara att den smackade rakt in i skelettet och det blev helt stumt. Jag har nog fan satt den i benet, sade han i programmet.

LÄS MER: Farmen-Niklas vägran på sjukhuset efter olyckan i TV4

Foto: TV4

Programledaren Anna Brolin visar sanningen bakom kulisserna – efter frågorna

För programledaren Anna Brolin innebar inspelningarna hennes andra säsong i Farmen-sammanhang. Nu passar hon på att avslöja en liten härlig sanning om sig själv bakom kulisserna på programmet.

I ett inlägg på Instagram får tittarna se en glad Anna Brolin sittandes på en flakmoped, självklart med hjälm på huvudet och så ett glatt fredstecken poserandes med handen.

Brolin passar på att berätta för tv-tittarna att detta är hennes debut – hon hade tidigare aldrig någonsin kört flakmoppe någonsin. Det verkar som om många ställt sig frågande kring just detta:

– För alla som undrat. Ja det var första gången det kördes flakmoppe. Och nej, snabbt gick det icke. Men fram kom vi, skriver Anna Brolin på Instagram.

Hon fortsätter:

– Och nu är det ju verkligen så att det längtas tillbaka till de där småländska grusvägarna. Underbart tycker i alla fall alla vi som var där i somras som nu får dela äventyret med alla er Farmen-gillare.

Inlägget har redan fått tusentals gilla-markeringar och massor av hejarop i kommentarsfältet.

”Det är så kul att få se lite bakom kulisserna….och såklart BÄSTA programledaren … du är underbar”, skriver exempelvis en tittare i en kommentar till Brolins inlägg.

”Farmen” sänds söndag-torsdag på TV4.

Vad tycker du om årets säsong? Skriv gärna en kommentar!