Bonde-Backis och Evelina väntar med att skaffa barn – till hon gått klart sin utbildning

Mikael ”Backis” Backstulid, 39, och Evelina Wålme, 36, träffades i TV4-programmet ”Bonde söker fru” för snart tre år sedan.

I vintras började de prata om att försöka skaffa barn, men nu verkar de planerna ligga på is.

– Jo, men vi diskuterar väl och så och så får vi väl se som sagt var. Det är ju mycket som ska klaffa, så är det ju, säger han till Hänt.

Det var under ”Bonde söker fru”-säsongen 2021 som östgöten Mikael ”Backis” Backstulid sökte efter en livskamrat som liksom han ville ha ett stillsamt liv på landet.

Han fann Evelina Wålme – de var som gjorda för varandra.

Efter drygt ett år friade han till henne, så nu väntar ett bröllop i framtiden.

Läs mer: Backis från ”Bonde söker fru” har förlovat sig: ”Gick ner på knä”

Det har även varit snack om paret ska försöka skaffa barn, men det har varit lite delade meningar om det. Till en början var ”Backis” väldigt sugen medan Evelina var mer tveksam.

Bonde-Backis och hans Evelina
”Bonde-Backis” och hans älskade Evelina. Foto: Instagram

Men i vintras hade hon plötsligt ändrat sig.

– Nej, men nu när vi har träffats, och man känner att det är på riktigt, så är ju familj och barn inte långt ifrån eller konstigt. Är det någon man ska skaffa barn med så är det ju en person som man känner trygghet med. Att han har en barnlängtan som jag inte haft, det är ändå något som vi har diskuterat och pratat om, sa Evelina till Hänt i januari.

Hon berättade då också att de faktiskt skulle börja försöka skaffa barn tillsammans.

”Är väl skönast för henne”

Men än har det inte hänt någonting på gården. Evelina är inte gravid nu och inte heller kommer de försöka nu till sommaren, trots att hon då får en paus i sin utbildning. Det hela beror på att ”Backis” har mycket att göra under sommarmånaderna.

Mikael Backis Backstulid
”Backis” ser lite lurig ut. Foto: Instagram

– Ja, det är väl lite beroende på när hon är hemma. Det är ju en väldigt praktisk utbildning och sådär, så det kan ju vara att hon är hemma några veckor och sedan kan det vara Skara i några veckor, det är ju där utbildningen ligger. Några veckor sommarlov blir det väl, fast då är det väl brinnande skördetid för en annan, jag har ju aldrig riktigt haft sommarlov. Men så är det ju för alla lantbrukare, man tar kanske en vecka eller två om man ens kan ta det, säger han nu till Hänt.

Det kan rentav bli så att de väntar till Evelina är helt klar med sin utbildning – hon har gått två år på en hovslagarutbildning i Skara – innan de på allvar försöker få henne gravid.

– Jo, men vi diskuterar väl och så och så får vi väl se som sagt var. Det är ju mycket som ska klaffa, så är det ju. Evelina ska plugga klart, men man får se. Det klart att det är mest praktiskt om hon är klar i skolan först liksom, annars måste man ju pausa utbildningen eller börja om och ta vid där man slutar. Så ja, det är väl skönast för henne, säger han.

Förhoppningsvis blir det bättre läge för barn när Evelina är klar med sin utbildning. Då hoppas vi att det går vägen.

All lycka till med er kärlek framöver, ”Backis” och Evelina.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev