Alexandra talar ut – avslöjar Jens fräcka regelbrott tittarna inte fick se: ”Ville inte leka och låtsas”

Alexandra, Jens, Bonde Söker Fru

Foto: TV4

Efter onsdagens ”Bonde söker fru” berättar Alexandra Salonen om bonden Jens Lundins regelbrott i programmet.

Han ska nämligen ha agerat på ett sätt som inte är tillåtet.

Det blev dramatik på gården hos Jens Lundin under onsdagens ”Bonde söker fru.”

I och med att tiden går blir känslorna allt mer påtagliga, och allt ställs på sin spets när slutet närmar sig för bönderna.

När Jens skulle göra sitt val blev det både känslosamt och tufft.

Foto: TV4

”Jag ville åka hem”

Bland annat valde Ida Näslund att lämna programmet självmant, och strax därefter bestämde sig Alexandra Salonen för att lämna gården och ta in på hotell en natt.

Att Jens blev upprörd av situationen råder det inga som helst tvivel om. Men Alexandra kände att det var välbehövligt.

– Jag kände lite hela tiden när jag var där att jag ville åka hem, men sen lyssnar jag så mycket på vad alla andra tycker hela tiden så jag stannade alltid kvar. Men den dagen kände jag verkligen att jag ville åka hem. Då föreslog produktionen att ”du ska inte sova på hotell istället då, så du får tänka och ringa dina nära och kära”, säger Alexandra till TV4.

Foto: TV4

Regelbrottet i Bonde Söker Fru

Hon har även bekräftat för kanalen att Jens faktiskt brutit mot reglerna i programmet.

De ska nämligen ha haft kontinuerlig kontakt med varandra under inspelningens gång, redan direkt efter speeddejtingen. Något som bryter mot programmets regler, och som inte heller tittarna fick ta del av.

– Grejen är att efter Sundbyholms slott så hade vi kontakt med varandra, vilket man inte får ha. Vi pratade mycket i telefon och skrev med varandra hela tiden. Han sa redan då att ”det är du som ska vara kvar i slutet, nu får vi bara leka med”, säger Alexandra till TV4.

Skickade SMS när han var på dejt med andra

Hon upplevde att Jens försökte lugna henne med att han i princip redan valt henne, men att hans agerande sedan vittnade om att han även var intresserad av de andra.

– Det som blir så konstigt är att tittarna ju inte vet om att vi har haft kontakt. Likadant var det när vi var på gården, han skrev till mig hela tiden. När han var på dejt med andra fick jag sms, säger Alexandra till TV4 och fortsätter:

– Det är mycket sånt som hänt som tittarna inte fått se, jag ville inte leka och låtsas. Det fungerar inte så, tycker inte jag.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version