”Bonde”-Susannas starka ord – efter bilderna i TV4: ”Tårar”
bonde-susanna, bonde söker fru, susanna karlsson

”Bonde”-Susannas starka ord – efter bilderna i TV4: ”Tårar”

”Bonde söker fru” laddar för ny säsong.

En som aldrig glömmer sitt kärleksäventyr i programmet, är ”Bonde-Susanna” Karlsson.

– Man blir rörd till tårar, säger hon till tidningen Hänt.

Det har blivit en riktig långkörare vid det här laget. Redan 2006 såg ”Bonde söker fru” dagens ljus i TV4, och ända sedan dess har programmet levererat höga tittarsiffror.

Det verkar helt enkelt inte som att svenska folket kan få nog av kärleksjakten, där bönder och brevskrivare öppnar sina hjärtan för varandra.

Snart är det också dags för ett nytt kapitel i ”Bonde söker fru”-sagan. Programmets 17:e säsong har premiär inom kort och vi har nu fått veta vilka bönder som söker kärleken i årets upplaga.

Bland annat kommer tittarna att få stifta bekantskap med allt från en gotländsk mjölkbonde till en grisbonde från Hälsingland.

LÄS MER: Bonde söker fru 2022 – här är alla bönder som söker kärleken

Bönder i Bonde söker fru
Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl och Jon-Krista Jonsson, två av årets bönder. Foto: TV4

Bonde-Susanna om äventyret

I samband med uppladdningen inför årets säsong, med tv-reklamer som börjar rulla och deltagare som presenteras, har en del minnen också väckts till liv för gamla ”Bonde”-profiler.

Susanna Karlsson, som 2018 träffade kärleken i brevskrivaren Hannes Haraldsson, glömmer aldrig det stora äventyret.

I en intervju med Hänt berättar den omtyckta tv-profilen nu om hur speciellt det var att träffa Hannes inför ögonen på hela svenska folket.

– Det är väldigt roligt att ha den här historien att man träffades i Bonde söker fru. Jag såg ju senast på Ica alla bönderna på första sidan. Tänk att det där var jag för fyra år sedan, och nu står jag och tittar på tidningarna, det är så svindlande, säger ”Bonde-Susanna” Karlsson till Hänt.

”Man blir rörd till tårar”

Efter att programmet sändes 2018 har ”Bonde-Susanna” och Hannes Haraldssons kärlekssaga fortsatt. Förra sommaren blev paret föräldrar till lilla sonen Tor – tv-profilerna har dessutom talat om planerna på att ge Tor ett syskon.

Än i dag är ”Bonde-Susanna” omtumlad över vändningen som livet tog genom tv-programmet.

– Man blir rörd till tårar. Att jag tog chansen, att Hannes tog chansen, att Hannes skickade brev, att få frågan i programmet, säger Susanna till Hänt och fortsätter:

– Att du [Hannes] fick tummen ur och skrev ett brev, han är ju väldigt långsam på att ta tag i saker… Han är en romantiker, han kommer alltid hem med ett leende, han ger pussar och kramar och säger snälla saker. Han är världens finaste!

Vi är så glada för er skull, Susanna och Hannes, och önskar er all lycka även i fortsättningen. Dela gärna vidare om du håller med!