Foto: TT

Christer Lindarws utbrott på tv-profilen – folkkäre artisten rasar: ”Skrämmande och patetiskt”

Han kan inte längre sitta tyst och titta på.
Christer Lindarw rasar mot den kände profilen efter insatsen i tv-underhållningen.
”Bland det obehagligaste man kan se på tv nu”, skriver den folkkäre After dark-stjärnan på Instagram.

Vredesmodet är uppenbart för Christer Lindarw, 69. Den folkkäre stjärnan, som under 1970-talet slog igenom som Sveriges störste dragshow-artist och banade väg för kommande generationer på scen, kan inte längre hålla ilskan inom sig.

STOCKHOLM 20110807 Inför SVT:s program " Stjärnorna på Slottet" som sänds från Görvälns slott i Järfälla kommun utanför Stockholm. Med bl a artisten Christer Lindarw. Foto: Bertil Ericson / TT
STOCKHOLM 20110807 Inför SVT:s program ” Stjärnorna på Slottet” som sänds från Görvälns slott i Järfälla kommun utanför Stockholm. Med bl a artisten Christer Lindarw. Foto: Bertil Ericson / TT

Christer Lindarw rasande efter tv-programmet

Den hyllade artisten och kläddesignern, som under hösten även synts som skådespelare i SVT:s dramaserie ”Bonusfamiljen”, har sett Kanal 5-programmet ”Alla mot alla”. Och han är inte nöjd med en av deltagarna i den populära frågesporten som leds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson och nu är inne på sin sjunde säsong.

”Bland det obehagligaste man kan se på TV nu är sportreportern Olof Lundh i frågesportprogrammet ”Alla mot Alla”. För att jobba med sport, så är han den mest osportsliga person jag sett”, skriver Christer Lindarw i ett inlägg på Instagram.

Lindarw går till rasande attack mot journalisten som ofta syns i TV4:s allra största fotbollssändningar och gett ut flera böcker, bland annat med granskningar kring makt och ekonomi inom sporten. Han blev nyligen också internationellt uppmärksammad efter att ha ställt den danske tidigare stormålvakten Peter Schmeichel mot väggen efter dennes engagemang i det kritiserade kommande VM-arrangemanget i Qatar.

Men det är inte detta som Lindarw riktar udden emot – i stället är det Lundhs tävlan i ”Alla mot alla” i lag med tv-kollegan Ebba Kleberg von Sydow som artisten kritiserar öppet.

”Att vara dålig förlorare är en sak. Men hans utbrott, surhet, skadeglädje och slå näven i väggen aggressivitet är både skrämmande och patetiskt. Det är ett underhållningsprogram för faan!!!!”, skriver Lindarw som är uppenbart upprörd efter att ha sett programmet.

STOCKHOLM 20151130 Startfältet för Melodifestivalen 2016 presenterades i Stockholm på måndagen. Christer Lindarw med After Dark tävlar i Norrköping. Foto: Jonas Ekströmer / TT
STOCKHOLM 20151130 Startfältet för Melodifestivalen 2016 presenterades i Stockholm på måndagen. Christer Lindarw med After Dark tävlar i Norrköping. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Fredrik Wikingssons försvar: ”Underbar”

Lundh har i skrivande stund inte svarat på inlägget. Det har däremot programledaren Fredrik Wikingsson som försvarar deltagaren i frågesporten.

”Olofs ärlighet är underbar. Du får titta på ”Secret song” på TV4 istället!”, skriver programledaren Wikingsson i ett svar till Lindarws inlägg på Instagram.

Även Lindarws artistkollega Nanne Grönvall tar Lundh i försvar efter After dark-profilens utspel framför tv:n.

”Haha! Fattar vad du menar, men samtidigt älskar jag kontrasterna – vinnarskallar mot ”glada-för-allas-skull” lagen. Det här programmet är beroendeframkallande. Älskar det! Vi missar inte ett enda program här hemma”, skriver Nanne Grönvall i en kommentar till inlägget.

”Alla mot alla” sänds måndag-torsdag 22.00 i Kanal 5.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar.