Cornelia och Ronja var bästa kompisar i Farmen – så är deras relation 7 månader senare

Ronja och Cornelia Farmen

Foto: TV4

Ronja Lindholm, 26, och Cornelia Gyllborg, 29, fann varandra tidigt i ”Farmen”. De höll sedan ihop hela sommaren.

Nu kommer svaret på hur deras relation ser ut i dag, sju månader efter att programmet spelades in.

När man kommer in som ny deltagare i ”Farmen” är det viktigt att hitta vänner och allierade direkt. Annars finns risken att man snabbt hamnar utanför och blir en måltavla för de andra i tävlingen.

Jennifer, Fredrik, Tim, ”Jojje”, Andreas och ”Dessie” hittade snabbt varandra och bildade det som senare kom att bli ”Pakten”.

Några av dem tvingades hem tidigt på grund av sjukdom, andra slogs ut i tinget. Men Fredrik och Tim har tagit sig ända till finalveckan.

”Jag tar det så personligt”

Några andra som hållit ihop sedan starten är Ronja och Cornelia. De hade båda en tuff start då de ofta hamnade i konflikt med Jennifer. De har hävdat att de till och med blev ”mobbade” av Jennifer. Någonting som blev en het potatis under säsongen.

– Att bli kallad mobbare och att höra att jag fryser ut när jag faktiskt inte gör det. Jag har själv blivit mobbad när jag var liten liksom. Jag gör inte sånt. Jag vet hur det känns. För mig går det inte in i mitt huvud att jag ska vara det aktivt. Därför tar jag det så personligt, sa Jennifer i ett avsnitt.

– Jag har haft sjukt mycket problem med mobbning när jag var liten. Det fortsatte tills jag var 13 år, lite mer till och med, fortsatte hon.

Trots att ingen av dem kom överens med Jennifer hade de i alla fall alltid varandra. De sov ihop, var på ”Torpet” ihop och gjorde de flesta uppdragen tillsammans.

Till slut blev de åtskilda när Cornelia i det näst sista tinget kom bland de tre sista och tvingades återvända till ”Torpet”, vilket Ronja slapp. Nu har däremot båda tjejerna åkt ur tävlingen.

Så är deras vänskap nu

Ungefär sju månader har gått sedan inspelningen av ”Farmen”. Frågan många ställer sig är huruvida Ronja och Cornelia fortfarande är vänner. Har de fortsatt att hålla kontakten efter att de kommit hem till vardagen och verkligheten igen?

Foto: Instagram

Cornelia levererade svaret på frågan i en Q&A (frågestund) på Instagram.

Är du och Ronja vänner i dag? (Hoppas)”, skriver en följare.

Ja, min fina Ronja”, svarar Cornelia, följt av massor av hjärtan.

Vad härligt att ni fortfarande är vänner och hörs även efter att programmet är slut.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version