Cornelias privata sorg efter Farmen – gjorde slut med kärleken direkt efter inspelningen: ”Bröt ihop”

Cornelia Nordensson, 30, är med i ”Farmen” för tredje gången. Efter sommarens inspelning var hon med om en stor sorg i privatlivet. Hennes fem år långa kärleksrelation tog plötsligt slut.

– Det var väldigt grötigt. Jag bröt ihop ganska hårt, säger hon till Hänt.

Hon kom in som en joker i tävlingen tillsammans med Maxine Lindin och Levin Larsson och tvingades kämpa sig till ”Farmen” genom att samla amuletter på ”Torpet”.

När Cornelia Nordensson från Nacka, södra Stockholm, väl tog sig till gården var det faktiskt tredje gången som hon var med i programmet.

Läs mer: Farmen-Fredrik ryter ifrån – efter brutala brevet om hans utseende: ”Banta och snygga till dig

För tio år sedan, när hon bara var 20 år, tog hon sig hela vägen till finalen. Där blev det förlust.

Hon är därmed tillbaka för att ta revansch.

Hamnade på ”Torpet” igen

Just nu sitter hon lite i en rävsax, då hon efter söndagens spontana spiktävling kom bland de tre sämsta och således fick ta sig till ”Torpet” igen. Det är bara en person som kan ta sig tillbaka till ”Farmens” finalvecka – hon konkurrerar med Cornelia Gyllborg och Maxine.

Direkt när sommarens inspelningar var över hände någonting riktigt tråkigt i Cornelias privatliv.

– Det första som hände när jag kom ut var att hela mitt liv ställdes på ända, utan att säga för mycket. Jag vill inte gå in på detaljer för mycket. Jag blev singel väldigt abrupt när jag kom ut, säger hon till sajten Hänt.

Cornelia Nordensson gråter
Cornelia Nordensson gråter i ”Farmen”. Foto: TV4

Det visar sig att hon och hennes kärlek gjorde slut efter fem år tillsammans. Exakt hur det gick till, och vad som föranledde det hela, vill hon inte gå in på.

– Det var väldigt grötigt. Jag bröt ihop ganska hårt, säger hon kort och gott.

Var ett tungt uppbrott

Uppbrottet från pojkvännen tog hårt på Cornelia och det tog tid att samla sig igen. Men när hon väl hämtade sig valde hon att göra en stor livsförändring.

Till Hänt säger hon att hon nu mår bättre än någonsin. Det berättar hon även om i sin nya podcast ”Nu ére bra” som hon har ihop med en vän. Där berättar hon även om smaskiga detaljer från det tredje ”Farmen”-äventyret.

– Jag valde att släppa det, gå vidare och fokusera på mig själv så sedan dess har jag mått väldigt bra. Jag har hittat gnistan igen. Och jag är väldigt singel igen, säger hon.

Lycka till i tävlingen, Cornelia. På söndag får vi se hur det går för dig.

Hoppas även det går bra för dig i privatlivet och att du nu mår bättre. Allt gott.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev