Farmen-Fredrik bryter äntligen tystnaden – detta jobbar han egentligen med utanför rampljuset

Vecka efter vecka har han fått svenska folket att sitta framklistrade framför tv-rutan när den ena intrigen efter den andra rivs av i ”Farmen”.

Men sedan tv-succén har pågått har en fråga kring Fredrik Trygg Kummetzs liv ständigt tagits upp bland läsarna och tittare.

För Nöjeslivet svarar nu Farmen-Fredrik på frågan om sitt liv utanför tv-rutan som alla vill veta mer om.

Det finns få personer som har missat att svenska tv-såpan pågår för fullt.

Varje vecka får vi följa hur årets deltagare inte bara kämpar sig igenom svåra utmaningar, men också hur livet på gården kan sätta tålamod på prov.

Men det är inte bara tävlingarna i sig som verkligen har har satt den ena deltagaren efter den andra ur kurs.

Under veckorna har också rivaliteter mellan de olika pakterna skapat minst sagt osämja och bråk på gården.

Och mitt i allt detta finns det också en individ som har hamnat i centrum mitt i allt detta kaos: Fredrik Trygg Kummetz.

Farmen-Fredriks svar på tittarnas kritik

Under veckorna har tittarna fått se hur han har låtsats sjukskriva sig för att slippa med sysslor på gården, och hur han med sin attityd retat gallfeber på tittarna.

Situationen blev inte heller lättare när Tim Mäklin gjorde Fredrik sällskap och valde att luta sig tillbaka när arbete behövdes göra på gården.

”Alltså Fredrik gör mig bara så irriterad. Hela denna säsongen handlar om hur man maskar bäst och spelar spelet. Hela syftet med att lära sig sköta en farm har helt gått förlorad. En av de sämsta säsongerna hittills”, skrev en person på Instagram efter programmet hade sänts.

”Hoppas att reglerna görs om till nästa säsong. De som jobbar och sköter gården bäst ska premieras. Sen att de klaras det sociala naturligtvis. Men paktande, det kan dom helt ta bort. Blir absolut så tråkigt att det är fokus varenda säsong”, skrev en annan.

Fredrik Farmen sjukdom
Foto: TV4

”Både Fredrik och Tim är som barnungar, kan inte ta sitt ansvar utan mest hålla dig undan de som ska göras på en farm, dom är INTE värdiga vinnare. Denna säsong är den mest tråkiga jag sett. Mycket bråk och utstötthet. Har tappat lusten att följa programmet”, skrev en annan.

Men även om kritiken har stormat rejält kring Farmen-Fredrik är det någonting som tv-profilen ständigt skjutit ifrån sig.

Istället har han snabbt gått till försvar och menar att tittarna egentligen ”älskar” hur han är.

”Jag har tänkt länge på det, det är ju tufft liksom. Det är tungt. Jag älskar mig själv så pass mycket att hjärtat håller på och stanna upp. Men …. Nej men jag trivs bra med att kunna reta upp folk och kunna göra någonting som inte alla andra gör och gå min egna väg, stå för det och garva er alla i ansiktet som inte kan hantera det helt enkelt. För jag vet att innerst inne så älskar ni mig också”, sade han nyligen i en video på TikTok.

Vad jobbar Farmen-Fredrik Trygg Kummetzs med?

Men även om Fredriks beteende har fått en hel del tittare rosenrasande, finns det en annan sak som väckt stor uppståndelse.

Under veckorna har tittare vid flera tillfällen ifrågasatt en sak kring tv-profilens liv: vad gör egentligen Farmen-Fredrik utanför rampljuset?

I tidigare intervjuer står Fredriks arbetstitel som ”frilansare”, men vad det innebär mer exakt har varit oklart – fram tills nu.

Fredrik Trygg Kummetzs står som Styrelsesuppleant och bolagsman i företaget Trädgårdsstadens El och Fastighetsservice AB.

Fredrik Trygg Kummetzs
Foto: TV4

Men vad innebär det mer specifikt?

I ett mejl till Nöjeslivet ger Farmen-Fredrik svar på vad han egentligen sysselsätter sig med under dagarna.

”Jag gör bara det som känns kul för stunden, just nu ingenting sen innan sommaren förutom att dricka kaffe och kolla farmen. Tycker det är kul att vara så ”oviss” för publiken. Man blir liksom mer spännande för dom då”, skriver tv-profilen i ett mejl.

Vi önskar dig all lycka till i Farmen, Fredrik!