Därför lämnade Alfred egentligen Bachelorette – skyller på produktionen: ”Fick ett ultimatum”

Alfred Bachelorette

Foto: TV4

Redan i det andra avsnittet av ”Bachelorette” lämnade Alfred Ödling. Det ser då ut som att han väljer att hoppa av programmet frivilligt på grund av att han inte ville genomföra en drag show.

Nu berättar han för TV4 att han tvingades bort av produktionen.

– Jag fick ett ultimatum. De sa att antingen gör du det eller så gör du det inte – men då lämnar du, säger han.

”Bachelorette” är i gång med en ny säsong i TV4 och årets utvalda singeltjej är Sonja Livbom.

En hel drös ungkarlar har flyttat in i ett lyxigt hus för att tävla om hennes kärlek.

Redan i det andra avsnittet valde en av deltagarna, Alfred Ödling från Vännäs, att lämna programmet. Det hela började med att han och några andra killar hade valts ut av Sonja att delta i en drag show.

Läs mer: Rolf Lassgårds hårda kritik mot Hotell Romantik – därför sätter han ner foten: ”Gått för långt”

De skulle sminka sig, få på lösbröst och klä upp sig i klänningar för att sedan dansa och sjunga. Det var inte Alfred speciellt sugen på.

Alfred i ”Bachelorette”. Foto: TV4

– Jag var inte i ett mentalt tillstånd för att stå på scen och dansa. Sen ville jag inte sminka mig, ta på mig lösbröst, tejpa könet. Du skulle sett klänningen de föreslog att jag skulle ha på mig, den var helt genomskinlig. Jag ville inte, punkt, säger han nu till TV4.

Blev tvingad till beslutet

I programmet ser det sedan ut som att Alfred frivilligt väljer att lämna – trots att Sonja ifrågasätter hans beslut. Men nu berättar han för TV4 att han egentligen blev tvingad att hoppa av.

Han menar att produktionen mer eller mindre beordrade honom att vara med i showen. Ett ultimatum lades fram på bordet.

– Det som var var att jag inte ville och inte kunde genomföra drag showen. Jag fick ett ultimatum. De sa att antingen gör du det eller så gör du det inte – men då lämnar du. Jag blev tvingad, då valde jag min integritet kanske. Jag har svårt när folk säger åt mig vad jag ska göra, säger Alfred.

Han ville alltså inte lämna ”Bachelorette” egentligen. Men beslutet fattades så snabbt, så varken han själv eller produktionen hann egentligen sitta ned i lugn och ro och tänka igenom situationen.

Sonja i ”Bachelorette”. Foto: TV4

”Trötta och stressade”

Trots avskedet har han inga hard feelings gentemot produktionen.

– Det hade inte varit jättesvårt för produktionen att ha lite förståelse, att känna in vad jag ville. Men så blev jag inte bemött, det var lite konstigt. Men jag vill också tillägga att jag inte dömer dem för det. Jag gissar att de var trötta och stressade också, kanske inte hann tänka igenom beslutet. Men det är ändå synd, säger han.

Har du hunnit se programmet? Vad tycker du om ”Bachelorette”?

Lämna gärna en kommentar på Facebook. Gilla-markera och dela gärna artikeln.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version