Kerstin om Sven-Eriks beteende i Hotell Romantik – efter händelsen som tittarna aldrig fick se: ”Sjönk i mina ögon”

Det var under söndagens avsnitt som Sven-Erik valde att lämna Hotell Romantik.

Nu avslöjar Kerstin vad hon egentligen tycker och tänker om honom – och berättar om händelserna bakom kulisserna.

Sven-Erik Sjögren, 72, har stuckit ut lite från de övriga deltagarna i SVT:s dejtingprogram Hotell Romantik.

Men sina fräcka skämt och flera nakenchocker höll han de övriga deltagarna och även oss tittare på tårna under hela sin medverkan.

Sitt ofta lite klumpiga sätt att uttrycka sig på var något som många retade sig på.

Men i söndagens avsnitt så beslutade sig Sven-Erik för att lämna programmet. Anledningen till hans plötsliga avbrott var något oklar, men själv har han menat att han inte tyckte att det fanns några där som var snygga, förutom Marie Louise.

När han lämnade hotellet så verkade han dock vid gott mod och det var flera som kramade om honom innan han lämnade. En av de var Kerstin Stålhammar, 86, som ville att han skulle få ett värdigt avslut.

– Han var väl lite annorlunda från oss andra kanske, Sven-Erik med sin mankini. Men han var snyggast av dem alla. Snygg i kroppen och skrattade jämnt, men han hade sina ovanor såklart, berättar Kerstin i en intervju med Nyheter24.

Sven-Erik och Kerstin i Hotell Romantik
Foto: SVT

Otrevliga beteendet mot Kerstin

Kerstin berättar att hon uppfattade Sven-Erik som snäll, men att han också hade ett speciellt sätt.

Hon avslöjar en särskild händelse som inträffade under strandpartyt – när Kerstin stod och dansade med hörlurar och höll i ett champagneglas så kom Sven-Erik plötsligt fram och slog undan glaset för henne.

– Då sa jag ”vad håller du på med?”, och han svarade att man inte ska dricka när man dansar. Då sjönk han faktiskt i mina ögon. Men det var hans stil det där, han var burdus i sina skämt, säger Kerstin till Nyheter24.

Alla var inte positiva till Sven-Eriks nakendopp

Sven-Eriks ”mankini” blev lite av ett signum för den fräcke göteborgaren. Men han bjöd också på en än mer ordentlig nakenchock då han klädde av sig helt naken mitt under strandfesten.

– Jag vet att några av produktionens yngre tjejer höll för munnen, och sa “Gud vad hemskt” när de såg Sven-Erik helnaken, säger Kerstin till Nyheter24 och fortsätter:

– Men för mig är det skitsamma, det har ingen betydelse. Det är de som blir chockade.

Man får ändå ge Sven-Erik att han livade upp stämningen i programmet!

Vad tänker du om Sven-Eriks uttåg ur Hotell Romantik? Skriv gärna en kommentar på Facebook!