Därför väcker Jenny Strömstedts nya utseende reaktioner – valet i direktsändning

Foto: TV4

Ett drag som hyllas stort av tittarna.
TV4-profilen Jenny Strömstedt visar nu upp sommarens nya stil!

Jenny Strömstedt är utan tvekan en av TV4:s största stjärnor.

I många år har programledaren haft hand om kanalens flaggskepp Nyhetsmorgon – men även egna satsningar som ”Tillsammans med Strömstedts”. Intervjuprogrammet där hon träffar andra par tillsammans med maken Niklas Strömstedt där träffar flera andra kändispar för intressanta samtal.

När Leif GW Persson fortfarande var knuten till TV4, ledde Strömstedt ”Brottsjournalen” tillsammans med professorn – och i samband med riksdagsvalet ledde hon dessutom flera debatter och sändningar.

Artikeln fortsätter under bilden.

Jenny Strömstedt. Foto: TV4

Strömstedt är känd för att kunna hantera de flesta ämnen med bravur och elegans. Hon kan ta sig an intervjuer med svåra ämnen, men räds inte heller på att bjuda på sig själv när tillfälle ges. Ofta har hon fyrat av ett garv när allting inte har gått som det var tänkt i sändning.

Utanför tv-jobbet producerar den karismatiska programledaren dessutom en podcast på temat trädgård och livsstil. ”Röda vita rosen” gör Jenny tillsammans med kollegan Victoria Skoglund – som då och då även hon syns i Nyhetsmorgon för att delge sina bästa trädgårdstips.

Strömstedt har också skrivit flera böcker på temat jämställdhet, då tillsammans med författaren Kristina Thulin.

I lördags ledde Jenny som vanligt Nyhetsmorgon, och då väntade bland annat intervjuer efter dejtingsåpan ”Bachelorette” – och Let’s dance-jurymedlemmen Dermot Clemenger gästade studion för att berätta öppenhjärtigt om sin mörka familjehistoria. Dessutom tittade komikern Robert Gustafsson förbi för att berätta om sin nya show med regissören Edward af Sillén.

Efteråt hyllades Strömstedt stort av tittarna – av flera anledningar.

Foto: TV4

– Du gör alla kvinnor stolta, att kvinnor är bäst – i ALLT (nästan), skriver en tittare i en kommentar på TV4:s Facebook-sida.

– Bästa bästa Jenny, med din humor och charm, skriver en annan.

Framför allt väljer många tittare att prisa Strömstedts klädval morgonen till ära. Programledaren var klädd i en vit dress och sken verkligen i rutan.

– Snyggt klädval! skriver en tittare.

– Underbar dress Jenny har idag, så fin skärning vid halsen passar henne så perfekt, skriver en annan tittare.

– Så klädsamt val idag Jenny, skriver en tredje.

– Du är inte bara bäst även bästa programledaren. Och så snygga kläder alltid, skriver en fjärde.

Så härligt! Du är värd alla hyllningar, Jenny!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version