Mandelmanns ber om ursäkt till tittarna: Ständigt dåligt samvete

FOTO: TV4

Gustav och Marie Mandelmanns är kanske Sveriges mest populära tv-par. Det märks inte minst på all beundrarpost de får hemskickade till sig på gården Djupadal i Simrishamns kommun.

– Ja, det är så fantastiskt. Vi är överväldigade och så glada över alla fina brev och paket vi får, säger Marie Mandelmann till Land.

Både barn och vuxna hör av sig till paret. Gustav Mandelmann berättar att före jul så var det en flicka som skicka dem hemkokt kola.

Mandelmanns personliga tack

Samtidigt medger paret att den växande brevhögen ger dem dåligt samvete, eftersom de inte har möjlighet att tacka alla de som skrivit till dem.

– Det är ett ständigt dåligt samvete, det liksom gnager i oss hela tiden. Det är faktiskt väldigt jobbigt, säger Marie Mandelmann till Land.

I stället väljer de nu via sajten att skicka ett personligt tack.

– Ja, vi vill skicka ett varmt tack till er alla! Vi är så glada över alla hälsningar och fina ord från er, säger de till Land.

FOTO: TV4

Tvingades nödslakta hundratals djur

Tv-paret är aktuella med en ny säsong av ”Mandelmanns gård”. De har tidigare berättat att man under säsongen kommer få följa deras kamp mot sommarens extremvärme.

För paret fick vädret tragiska konsekvenser. Då de i höstas tvingades nödslakta över 80 tackor och 100 lamm, samt flera kor, på grund av foderbrist.

FOTO: TV4

Mandelmann sätter krav på TV4

Fjolåret innebar också extra mycket arbete, vilket nu fått paret att sätta vissa krav på TV4 inför kommande säsonger.

– Vårt krav var att vi måste prata ihop oss så att det blir en hållbar produktion, så att vi sparar på varandra. Vi ligger på gränsen till att ha jobbat för mycket. Vi kan inte gå på extraenergi, säger Marie Mandelmann till Expressen.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Vi förstår om det kan bli mycket Mandelmanns, men vi tycker om er ändå! Skicka ett hjärta i kommentarsfältet på Facebook om du också uppskattar tv-paret!

Exit mobile version