Domen mot Bonde-Mimmi efter slutvalet – tittarna kan inte längre hålla tyst efter dramat: ”Hon valde…”

Mimmi Bonde söker fru

Foto: TV4

Under onsdagen fattade bonden Mimmi sitt sista och avgörande val i årets säsong av ”Bonde söker fru”. Till slut valde hon att nobba Erik för att i stället fortsätta att dejta Jimmy utan att ha ett kamerateam efter sig.

Så här tycker Nöjeslivets läsare om beslutet.

Under onsdagens avsnitt gjorde köttbonden Mimmi, 28, från Öland sitt slutgiltiga val. Hon hade då Jimmy och Erik boendes på sin gård.

Det var inte ett enkelt val för henne att göra eftersom hon haft en bra tid med båda och för att hon fått känslor för båda killarna.

I slutändan föll valet på Jimmy. Hon fick lämna ett tråkigt besked till den andra finalisten: Erik.

– Jag har valt att dejta vidare Jimmy, om han vill. Jag kan inte sätta ord på varför, riktigt. Jag fick gå på magkänslan, sa hon i programmet.

– Du är helt underbar. Du kommer göra någon, väldigt väldigt lycklig, fortsatte hon.

Tittarnas respons på valet

Nöjeslivets läsare fick frågan under onsdagskvällen vad de tyckte om Mimmis val att fortsätta resan med Jimmy. De allra flesta var inne på att det var ett klokt val av henne.

Mimmi gjorde helt rätt, Erik visade redan svartsjuka, hoppas bara detta håller jag önskar dom båda att de blir lyckliga ihop”, skriver en person på Nöjeslivets Facebook-sida.

Läs mer: Här brister det totalt för Bonde-Jens – får sitt hjärta krossat när Alexandra lämnar: ”Blev kär”

Läs mer: Bonde-Jens skickar hem sista brevskrivaren trots att hon vill stanna – därför tvingas Sabina bort

Mimmi valde helt rätt för att få ett roligare liv. Större möjlighet att det håller länge”, skriver en annan.

Mimmi och Jimmy. Foto: TV4

Mimmi valde helt rätt, hon hade inte fått lätt med en som är så svartsjuk. Denna killen verkar verkligen passa henne”, kommenterar en tredje.

Jag tyckte hon valde rätt. Svartsjuka är hemskt”, skriver någon.

Mimmi valde rätt kille, hoppas det håller mellan dom”, yttrar en till.

Eriks svartsjuka på gården

Tidigare under säsongen var det mycket snack om Eriks svartsjuka. Han och Mimmi hade ett snack om det för några veckor sedan.

Kanske låg det till grund för Mimmis val i slutändan?

Efter att ha dansat ute med killarna en kväll och hon rycktes med någon annan tycktes Erik sitta och blänga surt efter dem. Varken tittarna eller Mimmi uppskattade beteendet.

– Det blir ju mycket tankar. Är du svartsjuk av dig?, frågade Mimmi i ett av de sista avsnitten.

– Hur svarar jag på den frågan? Skulle jag säga den här situationen då jag vet att det är tre stycken andra som vill exakt samma sak: ”Ja, det är klart att det påverkar”. Ska vi ta det på till exempel en dans, där jag ser att du dansar med någon annan som jag vet är intresserad av dig och jag ser att du har sjukt kul: ”Nej!”. Så länge du har kul tänker jag att det är toppen, svarade Erik.

Läs mer: Bonde-Mimmi slår tillbaka – därför försvarar hon Erik efter svartsjukan på gården: ”Orättvist”

Hon verkade inte helt övertygad av hans kommentar, men samtidigt valde hon att behålla honom eftersom de redan hade god kemi. I en synk med TV4, då hon satt ensam framför kameran, sa hon:

– Jag tycker att svartsjuka är lite att slänga energin i sjön. Man måste kunna få göra saker med andra människor utan att någon står och har det där gröna monstret i sig. Sen är det klart att det dyker upp ändå ibland. Det är bara mänskligt. Men om det är regelbundet så… nej. Det är ingenting för mig.

Hoppas det går bra för er Mimmi och Jimmy. Störst av allt är kärleken.

Tack för den här säsongen alla bönder och alla som tittat.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version