Efter bittra konflikten i Robinson – nu uttalar sig Tove om verkliga relationen till Ylwa

Robinson är nu inne på sin 24:e säsong och årets säsong har varit minst sagt dramatisk.

I några av huvudrollerna har vi sett Ylwa Lidén, 66 och Tove Dalsryd, 30. I början av vistelsen på ön var de väldigt nära varandra men relationen tog en snabb vändning vid ett ödesdigert öråd.

Nu berättar båda om hur relationen är idag…

Årets Robinson har inte gjort tv-tittarna besvikna, i alla fall inte om man gillar dramatik.

Petra Malm satte stopp

I ett av de mest uppmärksammade bråken fick Petra Malm ryta ifrån på skarpen när Tove Dalsryd och Karolina Tilander, 23, rök ihop och Karolina slog bort Toves hand.

– Det här handlar om att respektera varandra. Då får du sluta peta, men det är aldrig okej att slå någon, sade Malm i programmet.

Här kan du se händelsen.

Relationen mellan Tove och Ylwa

Några som däremot verkade komma överens till en början var Tove och Ylwa. Men efter att Tove röstats ut ur Robinson har inte Tove mycket till övers för sin forna vän.

– Alltså jag kände redan där och då, den sekunden när hon hade gått till Karro, då var jag bara såhär ”du är ingen riktig vän”, det spelar ingen roll. Alltså samma sak med Daniela, Emilia, alla dem. Det är ju inte så att jag inte kan umgås med dem men de är inte riktiga vänner och jag har aldrig sett dem som det. Mina riktiga vänner skulle aldrig någonsin göra så, säger Tove till Hänt.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Ylwa förklarar sin syn på saken.

– Vi hade väl en bra relation när vi kom till Sverige. Men sedan, nu när programmen har börjat sändas, blir jag förtvivlad över allt som skrivs på sociala medier. Men jag blir trött på att Tove ska lägga ut så mycket på sociala medier hela tiden. Jag tycker inte om det. ag har försökt att nå henne, jag har ringt henne några gånger men hon har inte svarat. Alltså jag tycker bra om Tove innerst inne men jag tycker inte att det är bra att hon gör som hon gör nu med så mycket skriverier, säger Ylwa till Hänt.

Vad tycker du om det här?

Tryck nu på DELA-knappen!