Farmen-Fredriks besked om flickvännen Linn – privata bekännelsen: ”Finns inget sexigare…”

Fredrik Trygg, 35, är en av deltagarna i årets säsong av realityserien Farmen.

Så ser hans liv ut tillsammans med kärleken.

Realityserien ”Farmen” börjar nu gå allt närmare finalveckan. Den här säsongen har varit kantad av en hel del intriger och pakter, men också förstås vänskap.

Något som tittarna har stört sig mycket på är det lata beteendet från flera av deltagarna. Men där finns det en person som sticker ut särskilt – nämligen Fredrik.

Fredriks kärleksliv

Utanför kamerorna så lever Fredrik tillsammans med flickvännen Linn sedan 11 år tillbaka. För tidningen Hänt avslöjar Fredrik att han var väldigt less på Farmen efter inspelningen, men att det var skönt att komma hem till flickvännen.

– Jag är tillsammans med en tjej. Elva år nu. Det rullar på fint, liksom. Det är ett tråkigt svar, men hon är tryggheten i livet. Linn Berg heter hon, säger Fredrik till Hänt.

Hon är enligt Fredrik betydligt annorlunda mot honom själv, vilket han tycks uppskatta.

– Hon har fötterna på jorden. Hon är en smålänning som är uppvuxen med lugn och ro omkring sig. Inte en massa stress. Hon är helt annorlunda mot vad jag vuxit upp med. Det är något som förenar oss – och blir bra.

Beskedet med kärleken

På frågan om de kommer att gifta sig snart blir svaret:

– Där har man känt en del press i elva års tid. Vi har inga barn. Vi har lyckats skaffa en katt. Det känns precis lagom. Kanske har det känts lagom lite för länge. Kanske. Jag vet inte. Vi trivs så jävla bra med att vara fria och göra det vi vill, och det finns inget sexigare än att bryta normen och gå sin egen väg, säger Fredrik till Hänt.

Ska bli spännande att se hur länge du håller dig kvar i Farmen Fredrik!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev