Cornelias utspel mot nya upplägget i Farmen – kan inte lägga band på känslorna: ”Jävla skitspel”

Cornelia Farmen-ilska

Foto: TV4

Fem deltagare sitter säkert den här veckan. Det får Cornelia att gå i taket. Hon sågar upplägget i ”Farmen” – mitt framför programledaren Anna Brolin.

– Hade det inte varit mer rimligt att låta folk gå upp i ting här och nu än att göra folk säkra i flera veckor?, säger hon i programmet.

Storbonden Desirée, tre nya torpare i form av Magnus, Cornelia G och Ronja samt kämpen Per sitter alla säkert i denna veckas ”Farmen”.

Med andra ord är halva deltagarskaran immun mot att åka ut.

Läs mer: Därför rasar Farmen-Per mot TV4– efter produktionens sluga plan: ”Så här i efterhand…”

Det några flera av de andra farmarna att gå i taket. De som är mest upproriska är Cornelia Nordensson och Maxine Lindin.

”De ska ryka nu”

I måndagens avsnitt var de ärliga i sin kritik mot upplägget, samtidigt som programledaren Anna Brolin fick sitta och ta emot deras skit.

– Det är väl lite trist att alla tre sitter säkra kan jag känna. De ska ryka nu. Och det är ganska många som sitter säkra en hel vecka, så att nej, det här är ändå ett spel. Det får man inte glömma bort, säger Maxine i programmet.

Hon känner sig lite uppgiven. Cornelia är lite mer i gasen och ilsknar till när hon börjar tänka på att risken är stor att hon blir vald till andrekämpe då det inte finns så många andra kvar för Levin att välja mellan.

Läs mer: Okända regeln som stoppar Farmen-deltagarna – nu kommer sanningen fram bakom kulisserna

Cornelia Nordensson i ”Farmen”. Foto: TV4

– Ska man börja lämna walk over för att man ska komma någonstans i den här tävlingen, eller vad är tanken?, säger hon plötsligt till Anna Brolin.

– Ja, det är så jävla tramsigt, flikar Maxine in.

– Vi är lika många kvar i spelet som vi var under min första vecka på gården. Hade det inte varit mer rimligt att låta folk gå upp i ting här och nu än att göra folk säkra i flera veckor?, fortsätter Cornelia.

Anna Brolins försvar

När Anna Brolin får all kritik riktad mot sig stakar hon fram ett försvar:

– Du vet inte vad som kommer hända.

Då tystnar Cornelia och samtalet fortsätter runt bordet.

Men i en synk med kamerateamet fortsätter sedan Cornelia att spy galla över upplägget.

– Jag är så förbannad på det här jävla skitspelet. Jag är ju en känslomänniska och när det kommer såna här saker kastade mot mig då öppnar jag munnen och då tyglar jag inte hur jag känner. Jag är inte så diplomatisk när jag känner att det inte blir som jag vill, säger hon i programmet.

Det hettar till ordentligt inne på gården. Känslorna blossar upp nu när slutet närmar sig.

Vad tycker du om ”Farmen”? Gör din röst hörd på Nöjeslivets Facebook-sida.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version