Jennifers oerhört ärliga ord om Fredrik efter inspelningarna av Farmen – det tycker hon egentligen

De har båda blivit stora profiler i årets säsong av ”Farmen”.
Nu ger Jennifer Valencia sin syn på ”Storbonden” Fredrik Tryggs insats i programmet.

Årets säsong av Farmen har helt klart bjudit tv-tittarna på massor av dramatik. Programmet har skakats av plötsliga avhopp, men det har också bildats unika vänskapsband mellan deltagare på den småländska gården.

I programmet får deltagarna leva likt bönder gjorde på 1800-talet, på en gård i de småländska skogarna. De tävlar samtidigt om vinsten på en halv miljon kronor i prispengar. Under programmets gång hamnar deltagarnas samarbetsvilja under test, samtidigt som tävlingen om att stå som storbonde är tuff och intensiv.

Framför allt deltagarna Tim Mäklin och Maxine Lindin har kommit varandra nära under inspelningarna, och efteråt har de båda berättat om sin fina vänskap.

Månader efter att inspelningarna är avklarade berättar Maxine nu att de hållit kontakten efteråt.

– Jag och Tim klickade väldigt bra, just där och då var han ett enormt stöd då jag började må väldigt dåligt. Hade Tim inte varit där och stöttat mig så hade jag nog mått ännu sämre. Jag och Tim var väldigt nära vänner som gillade att umgås och ha kul, säger Maxine till TV4.

En annan riktigt stor profil i årets upplaga av Farmen är utan tvekan Fredrik Trygg.

Han har också skapat rubriker efter att ha blivit utsedd till ”Storbonde” på Farmen.

Nyligen ”sjukskrev” sig Farmen-Fredrik från ett uppdrag på vad som kunde upplevas som lite tveksamma grunder, vilket väckte både kritik bland tittarna men draget har också hyllats som ”genialiskt”.

– Jag är inte där för att folk ska klappa mig på axeln och gilla mig. Jag tycker det är lite roligare att irritera folk, både tv-tittare och folk på plats. Då pratar folk om mig och då är jag nöjd, sade Farmen-Fredrik då, om sitt drag till Aftonbladet.

Nu ger en annan av deltagarna sin bild av hur hon upplevt Fredrik under inspelningarna.

Jennifer Valencia, som länge var kvar i tävlingen men den gångna helgen tvingades lämna ”Farmen” efter en tuff kamp i Tinget mot Levin Larsson, ger nu sin bild av Fredrik.

De har båda medverkat under inspelningarna i somras och lärt känna varandra under desamma. I en kommentar till ett Instagram-inlägg från Fredrik skriver nu Jennifer av sig om hur hon ser på sin vän från programmet.

– Många undrar vad jag tycker om djur; djur är bättre än människor, skriver Fredrik, varpå Jennifer svarar:

– Många undrar även om du är helt TAPPAD, vilket du ÄR men du är även HELT AMAZING, skriver hon i en kommentar till Fredriks Instagram-inlägg.

Jennifer fortsätter:

– Vi som känner dig älskar dig till månen och tillbaka.

Så fint uttryckt av dig Jennifer!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev