Raseriet över Farmen-Fredriks beteende – nu säger tittarna det som alla tänker efter agerandet: ”Illojal latmask”

Lata Fredrik i Farmen

Foto: TV4

Fredrik Trygg i årets säsong av Farmen har mötts av mycket kritik efter sitt beteende i programmet.

Efter Nöjeslivets krönika om Fredrik publicerats har flera tittare tyckt till om honom.

Årets säsong av realityserien Farmen har varit fylld av intriger, pakter och fulspel.

En av de som stuckit ut lite extra är deltagaren Fredrik Trygg, 35, som under hela säsongen har jobbat hårt för att inte behöva jobba hårt.

Nyligen utsågs Fredrik till storbonde av Jennifer som lämnade i söndags.

Hennes val är logiskt. Hon vet att Fredrik är bäst lämpad att störa och irritera de andra i den så kallade ”Sekten” så mycket som möjligt.”, skrev Nöjeslivets skribent i den senaste krönikan om Farmen.

När Fredrik tog över rollen som storbonde så dröjde det inte länge förens hans lathet tog sig nya uttryck. Han låtsades nämligen vara sjuk, för att slippa gå ut och arbeta i regnet.

– När jag vaknade hörde jag att det spöregnade och direkt så tänkte jag: ”Vänta nu, jag tror att jag ska vara sjuk i dag. Jag tror att jag ska låta drängarna göra jobbet och så ska jag lägga mig under mitt duntäcke och bara njuta av att höra hur det bankas och sågas och de mäter på min stuga”. De kollar måtten på de här fönsterluckorna, så att jag ska få det lite extra mörkt och skönt här framöver på morgonen. Jätteskönt!, säger Fredrik i en synk.

Även om de andra var skeptiska till honom så höll de god min. Fördelen för dem är att Fredrik inte äter av sin ranson, vilket innebär mer mat till alla andra.

Foto: TV4

Tittarna om Fredriks senaste drag

Efter att Nöjeslivets krönika publicerats så har flera tittare sagt sitt om Fredriks beteende. Många ser gärna att övriga deltagare gör något åt situationen.

Synd att inte teamet strejkade och struntade i uppdragen. Hoppas den late snart får lämna. Fult av sk storbonden bete sig som han gör. Är han lika lat hemma”, skriver en person i kommentarsfältet på Facebook.

Han ska ut! En illojal latmask har inget där att göra. Totalt likgiltig inför djuren och farmen. Hoppas övriga skiter i uppdragen!!”. skriver en annan.

Jag tycker alla de andra farmarna skulle ha genomskådat honom… De vet ju hur lat han är och att han aldrig har jobbat. Att sen springa in med mat till honom och fjäska för honom är svagt av dem. Varför går de inte in till honom hela bunten och kräver att han tar sitt ansvar som storbonde och stiger upp och jobbar??”, skriver en tredje.

Vad tycker du om Fredriks beteende? Och hur borde de andra deltagarna hantera situationen? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version