Köping-vännerna tokhyllas efter premiären – tittarna lyriska: ”Helt underbara”

Foto: Discovery

Nu är det återigen dags att följa det älskvärda gänget i ”Välkommen til Köping.

På tisdagskvällen hade säsong 3 premiär – och i vanlig ordning gör Köping-vännerna succé i rutan.

”Så suveränt härligt att få följa er. Ni är helt underbara, blir glad varje gång jag ser er”, skriver en tittare på Newsners Facebooksida.

Sedan 2020 har vi fått följa Linda, Tobbe, Mats och andra älskvärda profiler i ”Välkommen i Köping” på Kanal 5. Dessförinnan fick vi följa kompisgänget på gruppboendet i TV4:s program ”I en annan del av Köping” – genom både med- och motgångar.

I den förra säsongen av Kanal 5:s tittarsuccé fick vi följa motorintresserade Mats som hittat kärleken igen. Han friade då till sin kärlek Sofia som – till hans stora glädje – sa ja.

Men säsongen bjöd också på motgångar. Tittarna fick även ta del av den sorgliga nyheten om Lars-Åkes bortgång, och en sörjande Linda mindes tillbaka på sitt sista samtal med fästmannen.

– Det var veckan innan. ”Vi hörs imorgon” sa vi. Men sen blev det så tyst, sade Linda Hammar i ett samtal med sin bror Filip Hammar.

Foto: Discovery.

LÄS MER: Linda Hammars sista möte med fästmannen Lars-Åke – sorgen efter dödsfallet: ”Tänker mycket på det”

”Välkommen till Köping” tillbaka i rutan

I slutet av december meddelade Kanal 5 att det blir en tredje säsong av succéserien.

– Vi följer dem i vardag och fest, glädje och sorg. Mats, Sofia, Linda och bröderna Bowling får dessutom sällskap av nya kompisar, skrev Discovery då på sin Facebooksida.

Och nu är ”Välkommen till Köping” tillbaka i rutan. På tisdagskvällen sändes det första avsnittet, och då fick Linda besök av en av sina stora favoriter. Nämligen Rickard Olsson.

Rickard Olsson hälsar på hos Linda Hammar och de andra vännerna i Köping. Foto: Warner Bros Discovery/Kanal 5

Därför dyker Rickard Olsson upp

Linda Hammar har många gånger berättat hur mycket hon tycker om Rickard Olsson, och duon har mötts många gånger genom åren.

I tisdagens säsongspremiär dyker Rickard Olsson upp och överraskar Linda och de andra på boendet. Där anordnas sedan en bingokväll – som uppskattas stort av gänget.

I en intervju med Nöjeslivet har Rickard berättat om varför han valde att medverka.

– Jag älskar programmet! Jag har vänner som inte tittar på tv överhuvudtaget. De tittar bara på ett enda program, och det är Köping, sa Rickard och fortsatte:

– För att det är så älskvärt, livsbejakande, på riktigt och helt oförställt. Alla tv-program i dag blir bara dyrare och knepigare. Man begriper inte själva spelmotorn. Det ska krånglas till det alldeles för mycket. Medan det här är ett program som … att göra enkelt bra är svårt, men bäst. Det går rätt in i hjärtat.

I det första avsnittet får vi även följa Sofias och Mats bröllopsplanering, och de kollar bland annat på lokaler till bröllopet.

Nedan kan du se ett klipp från bröllopsplaneringen:

Tittarnas hyllningar efter säsongspremiären

Och säsongspremiären verkar ha gjort succé – i vanlig ordning. På Newsners Facebooksida haglar hyllningarna in.

”Så suveränt härligt att få följa er.Ni är helt underbara, blir glad varje gång jag ser er”, skriver en person.

”Ett underbart program med fantastiska människor. Ni skänker verkligen så mycket glädje och kärlek”, skriver en annan.

Underbara ni! Tänk vad glad och uppfylld jag blir av att följa er i allt ni delar med er till oss som följer er i programmet både i med- och ibland motgångar. All kärlek till er alla!”, skriver en tredje.

Vad tycker du om detta program? Skriv en kommentar på vår Facebooksida!

Exit mobile version