Därför tvingas Kristin Kaspersen agera – bekräftar drastiska åtgärden utanför Let’s dance

Foto: TV4

Kristin Kaspersen glänser i vårens Let’s dance.
Utanför rutan tvingas programledaren nu till rejäla åtgärder.
– Det ska jag lösa, säger hon till Nöjeslivet.

Lill-Babs: En urkraft utan dess like. Men tidigt i livet kantades tillvaron av tuffa beslut och svåra motgångar. Vem var Barbro som person, vad hände när hon som 16-åring blev gravid, och hur såg livet ut för stjärnan sista tiden i livet?  Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan:

Kristin Kaspersen kastades rakt in i hetluften när Let’s dance var i desperat behov av en programledare. Med bara en vecka kvar till premiär kom det omskakande beskedet att Petra Mede tvingats lämna rollen – på grund av hälsoskäl.

Då ringde TV4-produktionen till rutinerade Kaspersen, som tackade ja till att leda programmet tillsammans med artisten David Lindgren.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Sedan dess har hon gått från klarhet till klarhet och hyllats stort av tittarna tillsammans med Lindgren.

Nu går dansshowen in på upploppet. På lördagskvällen avgörs kvartsfinalen – och kvar i tävlingen är fyra stora profiler: Skiddrottningen Charlotte Kalla, tv-programledaren Rickard Sjöberg, artisten Renaida Braun samt komikern Hampus Hedström, som slog igenom på nätet och under våren fått ett stort folkligt genombrott i tv-rutan.

LÄS MER: Dermot Clemenger bryter tystnaden – nya orden om Johanna Lind Bagge efter uttåget ur Let’s dance

Utanför Let’s dance-bubblan har Kaspersen flera åtaganden, något som gör att hon fått stuva om i kalendern då det plötsligt stod klart att hon också skulle leda TV4-programmet hela våren.

Ett uppskattat inslag är podcasten ”Nyfiken på…”. Där möter Kaspersen intressanta gäster för samtal, och för Nöjeslivet berättar hon nu om arbetet bakom den.

Kristin Kaspersens framtidsbesked för ”Nyfiken på”

Kristin bekräftar att den fortsätter parallellt med Let’s dance, men att hon nu tvingas till förändringar bakom kulisserna för att få det att fungera.

LÄS MER: Nya bilden på Lasse Berghagen väcker känslor – detaljen i bilden med Markoolio överraskar: ”Första gången man…”

– Den fortsätter. Jag behöver kanske… Eftersom jag redan nu spelar in tre, fyra veckor i förhand, så vissa veckor ska jag egentligen spela in dubbelt för att täcka sommaren. Men vi försöker hitta en lösning på det också. Men den fortsätter absolut, för jag älskar ju de här mötena med massa spännande människor. Jag har gjort 137 avsnitt tror jag, så det tickar på. Det har jag också under veckan. Men det ska jag lösa, säger Kristin Kaspersen till Nöjeslivet.

Artikeln fortsätter under bilden.

David Lindgren och Kristin Kaspersen i Let’s dance 2023. Foto: TV4

Åtagandet med Let’s dance har förändrat massor för Kaspersen, vilket har fått henne att agera vad gäller kalendern.

– Just nu har jag slagit runt allt som hände i min kalender under våren. Det är framför allt podden, men sen de grejer jag har framöver är egentligen fyra månader framåt, eftersom jag är frilansare, säger Kristin och utvecklar:

– Det är föreläsningar, vilket jag gör mycket, vissa event och så har jag gjort Hjälte-galan (”Svenska hjältar”, reds anm.) som jag gjorde i december. Jag vet inte om det blir i år men det får jag väl snart reda på.

LÄS MER: Tony Irvings ord till Charlotte Kalla när kamerorna släckts – efter dramat i Let’s dance: ”Din rumpa…”

Artikeln fortsätter under bilden.

Tobias Karlsson och Charlotte Kalla lyssnar med programledare Kristin Kaspersen på juryns omdöme i andra programmet av Let’s dance. Foto: TV4

Samtidigt som hon tvingats agera för att göra plats i kalendern, menar Kaspersen att det känns skönt att få fokusera på ett fåtal saker åt gången.

– Men nu känner jag att det ska bli ganska skönt att fokusera på en sak, vilket jag tänkte på när allt annat försvann i kalendern. Även om det blir mycket att göra, så blir det ändå en sak, förutom podden. I vårt jobb är det ibland så att man ska dit en dag, åka till Växjö nästa dag, sen ska man plugga manus… Det är mycket åt olika håll. Här blir det samma. Även om det blir mycket att göra så känns det ganska skönt. Vi ska ha en härlig vår! säger Kaspersen om Let’s dance.

Kristin Kaspersens underbara glädje utanför rutan – hyllar systern Malin Berghagen

Utanför tv-rutan har Kaspersen dessutom haft all anledning att fira i dagarna. På torsdagen fyllde nämligen hennes älskade storasyster Malin Berghagen år, vilket Kristin förstås uppmärksammat.

– Älskar dig och hoppas du får en fantastisk födelsedag, skriver Kristin om sin syster, i ett inlägg på Instagram.

Hon ger också en inblick i relationen till Malin.

– Jag var det där energiknippet som lillasyster och ALLTID ville göra allt som hon gjorde och vara med henne, (ja, jag var säkert lite krävande). Men hon hade alltid tålamod och ett lugn, skriver Kristin och fortsätter:

– Om än vi genom livet ibland är på olika platser vet jag hon alltid finns där. Och Malin, jag hoppas du vet jag alltid finns här för dig. Ja, Fortfarande har jag en hel del energi men du har lärt mig att våga vara i lugnet också. Och det är jag så tacksam för.

Foto: TV4

Let’s dance sänds på lördagar klockan 20.00 hela våren i TV4.

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om Kristin Kaspersen som glänser i vårens Let’s dance.

Exit mobile version