Jasmine Takács glädje med Aaron efter Let's dance – vill flytta till...

Jasmine Takács glädje med Aaron efter Let’s dance – vill flytta till USA: ”Nästa steg”

Jasmine Takács har i flera år varit en självklar stjärndansare i TV4:s Let’s dance.
Nu bekräftar profilen sitt nya, stora steg utanför tv-kamerorna.
– Det är mycket spännande trådar i luften, säger hon till Nöjeslivet.

Nyheten om att Agnetha Fältskog blivit ihop med sin stalker slog ned som en bomb på 90-talet. Men vad dolde sig bakom rubrikerna? Hur förvandlades en romans till en ren och skär mardröm? Hur träffades dem? När gick allt fel och vad hände sen? Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Jasmine Takács har blivit en stor tittarfavorit i Let’s dance. Hon har tävlat framgångsrikt med kändisdeltagare som friidrottsstjärnan Michel Tornéus och inte minst äventyraren och föreläsaren Aron Anderson. Förra året gjorde duon succé och skrev historia.

De dansade sig in i tittarnas hjärtan och nådde hela vägen till kvartsfinal – och det var också första gången någonsin tv-tittarna i Sverige fick se ett par dansa med rullstol i Let’s dance.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20220315 Let's Dance 2022. Dansaren Jasmine Takács och äventyraren Aron Anderson. Foto: Jonas Ekströmer / TT
STOCKHOLM 20220315 Let’s Dance 2022. Dansaren Jasmine Takács och äventyraren Aron Anderson. Foto: Jonas Ekströmer / TT

I år tog dansäventyret slut i lördags för Jasmine, som haft komikern och radioprofilen Kodjo Akolor vid sin sida.

LÄS MER: Let’s dance-Jasmine bryter tystnaden om Kodjo – tårarna efter tiden ihop: ”Det har tagit mig lite tid att…”

Under helgens direktsändning i TV4 stod det klart att Kodjo och Jasmine fick lämna efter en rafflande kvalduell mot Andreas Wijk och Ida Sund.

– Jag är känslomässigt skör, jag tror att vi fick mindre röster än alla andra. Publiken röstar på de som de gillar bäst, sa Akolor i sändningen.

– Jag hade inte förväntat mig att vi skulle åka ut faktiskt, sa Takács i programmet.

LÄS MER: Kodjo Akolor om tvivlet på sig själv i Let’s dance – bakom kulisserna

Artikeln fortsätter under bilden.

Kodjo Akolor och Jasmine Takács i en tango i Let's dance 2023. Foto: TV4
Kodjo Akolor och Jasmine Takács bjuder tittarna på show. Foto: TV4

Utanför Let’s dance-bubblan är Takács sedan många år en framgångsrik, professionell dansare med världen som arbetsplats.

I en intervju med Nöjeslivet berättar hon om planerna efter årets Let’s dance tillsammans med danskollegan och vännen Aaron Brown som hon också tävlat med i ”Britain’s Got Talent”.

– Sen vill jag och min professionella danspartner, Aaron Brown, flytta till USA och jobba där. Nu har vi bott i London i 15 år, Dubai i tre år säsongsvis. Nu är det så här att nästa steg blir nog USA, säger Takács till Nöjeslivet.

På frågan var flyttlasset går blir svaret:

– LA eller Las Vegas, så vi får se vad som händer. Mycket spännande trådar i luften. 

LÄS MER: Jasmine Takács kärleksbesked – bekräftar inviterna utanför Let’s dance

Att få dansa på hemmaplan i exempelvis Let’s dance men även i showen ”Dance The Night Away” är någonting hon uppskattar.

Artikeln fortsätter under videoklippet.

– Eftersom jag bott utomlands sen jag var 18 i princip känns det speciellt att få komma hem, att vara här i tre-fyra månader och göra något på hemmaplan. Att prata svenska, umgås med svenska kändisar och dansare, och bara vara en del av den här bubblan. Självklart att få vara med min familj är jättetacksamt eftersom ibland, förr i tiden, kände man se dem vartannat år när det var mycket jobb. Det känns alltid speciellt att få vara hemma lite. Det är väldigt mysigt. Sverige är ju fantastiskt, säger Jasmine.

Har det varit en dröm att flytta till USA och dansa där?

– Det har det varit, faktiskt. Väldigt länge. Sen jag var barn. Men då blev det London i stället. Men man kan ju kombinera allt. Man kan pendla från USA vart man än vill också.

Vad är det som gjort att det känns rätt i tiden nu?

– Därför att jag i princip gjort allt jag vill göra och det är väl det sista steget jag vill göra, innan jag lägger dansskorna på hyllan. Vi har ju bara ett liv så att det är bara att köra på. Man måste ha drömmar först, sen är det bara att gå för det.

Hur lång tid framåt tänker du dig danskarriären? 

– Jag tänker att jag kör på så länge kroppen orkar, man känner det är kul, ett pirr och glädjen jag får av att vara på scen. Så jag fortsätter så länge jag kan, sen går jag över till koreografi, produktion och så. Då får andra dansa. 

Vi önskar dig och Aaron stort lycka till med era framtida uppdrag på dansgolvet, Jasmine!

LÄS MER: Tony Irvings stora vrede mot tv-tittarna – efter Kallas framgång i Let’s Dance: ”Sluta skicka skiten vidare”