Let’s dance-Jasmine bryter tystnaden om Kodjo – tårarna efter tiden ihop: ”Det har tagit mig lite tid att…”

Det blev ett känslosamt farväl när det var dags för Kodjo Akolor och hans danspartner Jasmine Takács att tacka för sig.

Efter en spännande duell i helgen stod det klart att de blev det tredje paret att lämna Let’s dance.

Och efter uttåget berättar nu Jasmine om svåra bakslaget och tårarna.

”Det har tagit mig lite tid att reflektera över allt och vår resa på Let’s Dance”, skriver hon i ett känslosamt inlägg på sin Instagram.

Det har bjudits på eldiga, intima danser och vackra uppvisningar som både golvat tittarna och juryn.

Årets säsong av Let’s dance har bjudit på allt och lite till och vecka efter vecka har vi fått följa årets stjärnor gå från klarhet till klarhet.

En av de stjärnor som vi fått följa på nära håll under de senaste veckorna är radioprofilen Kodjo Akolor.

Men att ställa sig i strålkastarljuset mitt på dansgolvet har varit en större utmaning än Kodjo någonsin hade kunnat tänka sig.

I en tidigare intervju med Nöjeslivet berättade profilen att det fokuset på honom själv har inneburit en del delade känslor.

– Alltså humor för mig är ett självförsvar. Det är en mur och en stil som jag byggt upp för att kunna skydda mig själv från saker jag tycker är jobbiga eller obekväma, sa Kodjo då och fortsatte:

– I det här så blir våra träningar väldigt mycket skratt, för jag är obekväm. Men att ändå kunna spara det viktigaste, som jag tycker det är, nämligen att presentera det här för publiken, då är det den rollen jag spelar som får ta plats. Så får man ta sig tillbaks. Egentligen är det väl bara att man gömmer sig, fast på ett annat sätt.

LÄS MER: Jasmine Takács kärleksbesked – bekräftar inviterna utanför Let’s dance

Kodjo Akolor tvingades lämna Let’s dance

Men nu har tiden på dansgolvet nått sitt slut.

Under helgens sändning stod det klart att Kodjo Akolor och hans danspartner Jasmine Takács fick lämna efter en rafflande duell mot Andreas Wijk och Ida Sund.

Det var ett chockat danspar som tog emot beskedet i diretksändning.

– Jag är känslomässigt skör, jag tror att vi fick mindre röster än alla andra. Publiken röstar på de som de gillar bäst, sa Kolor då.

Kodjo Akolor och Jasmine Takács
Foto: TV4

Även Jasmine var märkbart berörd.

– Jag hade inte förväntat mig att vi skulle åka ut faktiskt, sa hon då.

Nu en tid efter uttåget berättar Jasmine Takács mer om sina känslor kring att tvingas lämna tävlingen.

Jasmine Takács känslosamma ord om bakslaget efter uttåget

Det är på sin Instagram som proffsdansaren skriver om besvikelsen, och att hon dessutom drabbats av ett bakslag efter uttåget.

”Helgen började med en rykande cha cha och det blev tyvärr vår sista dans i Let’s dance Så stolt över oss Kodjo. Tomheten är enorm och jag vaknade i vanlig ordning upp med feber. När kroppen släpper allt efter 10 veckor intensiv period av träning. Det har tagit mig lite tid att reflektera över allt och vår resa på Let’s Dance. Har läst alla era fina kommentar, fällt några tårar, men samtidigt har jag ett stort leende i själen. Kunde inte önskat mig en bättre partner”, skriver hon och fortsätter hylla Kodjo.

”Kodjo du är en ren fröjd att få hänga med, så omtänksam, rolig och proffsig, du lyssnade på allt jag sa tog in allt för att gå in i varenda roll och karaktär i varje dans. Du utvecklades något enormt när jag tänker tillbaka på våra första träningspass. Det jag älskar mest med detta program är att en vanlig människa får vara en dela av dansvärlden och när jag ser hur du faktiskt började njuta av att dansa så smälter mitt hjärta, att få dela min kunskap med dig, dans och show något som jag tillägnat hela mitt liv åt har varit en sådan fin upplevelse”, skriver hon och fortsätter:

”Att få ta in dig i vår värld av kärlek, glitter och hård träning. De må vara slut för din Let’s Dance resa MEN början på en lång karriär som skådespelare och att fortsätta underhålla människor världen över. Grab him while you can säger jag bara för denna kille har en enorm talang. Hur du bollade våra träningspass med nyfödd bebis, familjeliv och allt annat är så inspirerande. Stor inspiration för mig och för många där ute!! Saknar dig redan. Din DK forever!”.

Tittarnas besvikelse

Och i kommentarsfältet är det många som uttrycker sin besvikelse över att Kodjo och Jasmine fick lämna tävlingen.

”Verkligen orättvist att ni fick lämna! Önskar att det vore domarna som hade sista ordet – istf en massa tyckande publik ute i stugorna, som röstar på helt annat än dans och utveckling”, skriver en person.

”Så tråkigt att ni fick lämna, kommer sakna er så mycket, inåt en fantastisk danslärare och en stor inspiratör, synd att inte få se Kodjos vidare utveckling, men som du skriver, han kommer bli en otroligt duktig skådespelare som dessutom kan dansa, massa kramar till er båda”, skriver en annan person.

Även Kodjo lämnar ett par fina ord till Jasmine.

”Det är jag som ska tacka för precis allt”, skriver han och tillägger flera hjärtan.

Vi kommer sakna er så mycket Kodjo och Jasmine! Tack för alla danser, ni är fantastiska!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.

Let’s dance- special: Hur har det fått ryktet som ”skilsmässoprogrammet”? Vilka otrohetsskandaler stämmer egentligen, och vilka svartsjukedraman har varit värst? I senaste avsnittet av Nöjesbubblan pratar vi om skandalerna i Let’s dance, och med oss har vi också en spännande gäst. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt: