Kristin Kaspersens starka känslor – efter att Linn Hegdal och Katja Lujan Engelholm nobbat Let’s dance 2023

Foto: TV4

Succéduon nobbade Let’s dance 2023.
Nu berättar programledaren Kristin Kaspersen om nära vänskapen till stjärnorna Linn Hegdal och Katja Lujan Engelholm utanför rutan.
– Förra året kom jag och tittade på dem, nu får de vara här och titta på oss, säger hon till Nöjeslivet.

Per Oscarsson: Mystiska villabranden blev hans död. Vad var det egentligen som hände den natten? Hur kommer det sig att ingen larmade och vad var det för hemlighet han tog med sig in i graven? Det och mycket mer tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Kristin Kaspersen in – Linn Hegdal och Katja Lujan Engelholm ut.

Inför årets Let’s dance-säsong skedde ett byte bakom kulisserna.

De senaste åren två giganter bland proffsdansarna lämnade plötsligt showen. Förra året stod Hegdal och Lujan Engelholm i final mot varandra med sina respektive danspartners Filip Dikmen och Eric Saade. De senaste tre åren har Linn och Katja faktiskt varit med och vunnit samtliga gånger.

LÄS MER: Därför gör Elisa Lindström comeback i Let’s dance – TV4:s beslut för stjärnan mitt i säsongen

LÄS MER: Tony Irvings ärliga ord om Kristin Kaspersen – efter agerandet i Let’s dance: ”Kunde faktiskt inte…”

Men i år har de båda alltså valt att stå åt sidan.

Artikeln fortsätter under bilden.

Linn Hegdal och Filip Dikmen. Foto: TV4

Samtidigt som Kristin Kaspersen alltså gjort entré som programledare. Kristin vars son Filip Lamprecht ju vann Let’s dance tillsammans med just Hegdal år 2021.

I en intervju med Nöjeslivet berättar nu Kaspersen om sin relation till såväl Hegdal som Lujan Engelholm, och att känslorna trion emellan är starka råder inget tvivel om!

– Både Linn och Katja umgås jag väldigt mycket med, säger Kaspersen till Nöjeslivet.

Hon är mäkta imponerad av hur de båda unga dansarna har dominerat i danstävlingen de senaste åren – och showen de bjudit tittarna på.

– Linn har ju dominerat i fem år och Katja har varit med tre gånger, vunnit två och kommit tvåa en gång.

Artikeln fortsätter under bilden.

David Lindgren och Kristin Kaspersen i Let’s dance 2023. Foto: TV4

Ett lustigt sammanträffande i år är att vännerna valt att stå åt sidan, samtidigt som Kaspersen alltså är tillbaka i TV4-programmet som hon vann som deltagare 2019.

Kommer du sakna dem?

– Nej men alltså vi garvade lite och sa att, ”vad sjukt att det är i år som vi inte är med”. Men samtidigt finns det så många andra här som jag känner, säger Kristin Kaspersen.

LÄS MER: Nya bilden på Kristin Kaspersen visar förändringen – förvandlingen i utseendet inför Let’s dance: ”Så skönt”

Artikeln fortsätter under bilden.

Katja dansade med Eric Saade och vann 2022. Foto: TV4

Samtidigt innebär detta också att Let’s dance-tittarna i år fått möta flera nya bekantskaper i rutan.

– Det är också härligt att få in lite nytt blod, vi har nya tjejer som får komma in och testa, vissa har aldrig gjort det, medan en har varit i Italien och gjort det, säger programledarkollegan David Lindgren.

Kaspersen igen:

– Ja, det är också roligt. Men det är klart att det hade varit roligt om Linn och Katja hade varit med, men det är helt rätt beslut av dem att göra det de behöver göra just nu. Då får de komma och titta i publiken i stället. Förra året kom jag och tittade på dem, nu får de vara här och titta på oss, säger Kaspersen.

Såväl Linn som Katja har flera gånger setts i publiken i Let’s dance i år, ivrigt påhejandes sina kollegor på dansgolvet.

Linn Hegdal och Katja Lujan Engelholm – därför är de inte med i Let’s dance 2023

Återstår att se om tittarna får se någon av dem, eller båda två, göra comeback i programmet i framtiden. Inför årets säsong berättade Hegdal om beslutet att inte medverka i Let’s dance.

Artikeln fortsätter under bilden.

Finalisterna i Let’s dance 2022: Katja Lujan Engelholm och Eric Saade respektive Filip Dikmen och Linn Hegdal. Foto: TV4

– Som ni vet så pluggar jag heltid och terminen jag går nu kunde inte kombineras med en massa dans tyvärr. Så efter många om och men landade jag i att tacka nej och satsa på skolan istället. I alla fall i år, skrev hon då på Instagram och fortsatte:

– Känns jättekonstigt, lite sorgligt men ändå rätt. Mest för att det där jobbet är något av det roligaste jag någonsin gjort och varit mitt liv de senaste fem åren. Det kommer kännas lite tomt. Men!!! Jag kommer få sitta i publiken och uppleva programmet utan stress för första gången och samtidigt vara ett steg närmare min examen. Så nu vet ni det. Hoppas och tror att jag inte har gjort min sista dans på det där golvet än.

LÄS MER: Kristin Kaspersen sätter ner foten – efter tittarkritiken mot Let’s dance

LÄS MER: Tobias Karlssons nya sylvassa kontring mot Tony Irving – utspelet efter dramat i Let’s dance

Artikeln fortsätter under bilden.

Även förra årets vinnare Katja kommenterade sitt beslut att tacka nej till Let’s dance 2023.

– I år står jag över pga jobb och önskar alla stjärnor en massa lycka till. Kommer följa årets program och heja från publiken eller TV soffan, skrev hon på Instagram inför årets säsong.

Skulle du vilja se Linn och Katja åter i Let’s dance? Skriv gärna en kommentar!

LÄS MER: Tony Irving om krisen i Let’s dance-juryn – varit nära att splittras för gott: ”Bråkar på riktigt”

Exit mobile version