Let’s dance-parets härliga babylycka: ”Vår fina son!”

Nu är äntligen familjens väntan över!

I söndags kom Let’s dance-paret Oksana Spichaks, 30, och Jonathan Näslunds, 32, andra barn till världen – en son. Den glada nyheten mötte dansarnas följare på Instagram under måndagen.

”Den 15 april kl. 08:58 föddes vår fina son! Allt gick jättebra! Oksana var grym! Olivia är stolt storasyster! Livet som tvåbarnsföräldrar är awesome!” skriver Jonathan på Instagram.

Jonathan är verkligen taggad på att bli tvåbarnspappa.

– Det känns helt fantastiskt! Jag var pappaledig efter Let’s dance i våras och känner att jag kommit in i papparollen. Det ska bli jättekul, det har varit en hel del illamående här hemma kan jag säga, men nu har det lugnat ner sig och jag har fått min fru tillbaka! Och Olivia är supertaggad på att få ett syskon, sa han tidigare till Hänt.

Han är dansare och har varit med i TV4:s succéprogram Let’s dance flera gånger. Förra året tävlade han tillsammans med skådespelaren Ellen Bergström. De var då nära att gå till final men åkte ut på målsnöret i semifinalen. I stället var det kändisarna Jesper Blomqvist och Anja Pärson som möttes i finalen.

Alla deltagarna i Let’s Dance 2017 vid fredagens första deltävling för säsongen i mars 2017. Jonathan tävlade då med Ellen Bergström (trea från vänster) Foto: Jessica Gow/TT

Men i år har han alltså varit pappaledig – och nu har tre blivit fyra i dansfamiljen Näslund-Spichak!

De träffades redan för 12 år sedan då de började dansa ihop, och vann bland annat SM. De gifte sig sommaren 2014. I dag driver de dansskolan ”Dance Factory”. Oksana har bland annat tävlat i Let’s dance med ”Robinson-Robban” Andersson 2013, och Nyhetsmorgon-profilen Bengt Frithiofsson. Jonathan har också dansat med Molly Sandén och Isabella Löwengrip.

Samtidigt väller massor av lyckönskningar in till hela familjen! Flera Let’s dance-kollegor uttrycker sin glädje i kommentarsfältet.

”Helvete va stort… Grattis gubben”, skriver ”Let’s dance”-kollegan Tobias Wallin.

”Wow! Stort. Grattis fina ni!”, skriver Malin Watson, som vann tävlingen ifjol med Jesper Blomqvist.

Familjen hälsar också att deras Olivia numer är stolt storasyster till den lille pojken!

Dela gärna vidare för att gratulera härliga Jonathan och Oksana till familjelyckan!