Let’s dance-profilens privata förtvivlan i kulisserna – orden om kampen utanför glittriga rampljuset

Foto: Jonas Ekströmer / TT

Lisa Ajax går på lördag in i årets säsong av Let’s dance.
Samtidigt har den unga artisten en tung tid privat.

Artisten Lisa Ajax slog igenom redan som 16-åring när hon vann TV4:s talangtävling ”Idol”. Därefter har hon också sjungit flera gånger i Melodifestivalen, senast för bara några veckor sedan med bidraget ”Tror du att jag bryr mig” tillsammans med Niello.

I vår är 23-åringen från Stockholm aktuell som en av kändisdeltagarna i 2022 års upplaga av Let’s dance.

Men det äventyret har hittills varit allt annat än en dans på rosor för den unga stjärnan.

STOCKHOLM 20220315 Let’s Dance 2022. Gruppbild på alla deltagare. Bakre raden; dansaren Tobias Wallin, läkaren Mouna Esmaeilzadeh, Dr. Mouna, dansare Malin Watson, författaren Henrik Fexeus. Främre raden; Skådespelaren Cecilia von der Esch, dansaren Hugo Gustafsson, dansaren Linn Hegdal, äventyraren Aron Andersson, komikern Filip Dikmen, dansaren Jasmine Takacs, artostem Erik Saade, dansaren Katja Lujan Engelholm, tv-personligheten Mia Parnevik, dansaren Tobias Karlsson, dansaren Cecilia Ehrling, programledaren Markus Granseth, artisten Lisa Ajax, lantbrukaren Marie Mandelmann, dansaren Jonathan Näslund. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Lisa Ajax tunga uppladdning före Let’s dance

Tidigare i veckan kom beskedet att Ajax danspartner Tobias Bader blivit sjuk, vilket störde deras gemensamma uppladdning inför lördagen.

Samtidigt går Ajax också en tuff kamp privat, som hon nu själv väljer att berätta om via sin Instagram.

Utöver popsångerska är Lisa Ajax också en stor djurvän. Hon har många gånger pratat om kärleken till sin fyrfotade familjemedlem, chihuahuan Louis.

Nu går hunden en kamp på intensiven, samtidigt som hans ägare ska dansa på bästa sändningstid i TV4 på lördagen. Lisa Ajax skriver på sin Instagram story att det är många fans som undrat hur läget är med hunden.

LÄS MER: Allt du behöver veta inför årets säsong av Let’s dance

– Han är fortfarande kvar på djursjukhuset och ligger fortfarande på intensiven med syrgas. Han syresätter inte bra utan den och nu ska dom testa med en ny antibiotika för att se om han svarar bättre på den, skriver Lisa Ajax på Instagram story.

Hunden får intensivvård: ”Tufft att försöka fokusera”

Stjärnskottet passar också på att tacka för stödet från fansen efter denna för henne tuffa period.

– Det mesta tyder på att det är en lunginflammation men vartifrån den kommer vet man inte. Han blir i alla fall kvar över natten igen och sen får vi se hur han mår i morgon. Tack för att ni bryr er. Ser och uppskattar allt stöd ni ger mig nu, det betyder mycket för mig!

Lisa Ajax kliver in i Let’s dance på lördag – och hon medger att förutsättningarna är allt annat än optimala när Louis samtidigt ligger på intensiven.

LÄS MER: Marie Mandelmanns beslut med Gustav – vändningen bara dagar innan Let’s dance

– På lördag är det också dags för premiären av Let’s dance och jag vill verkligen att ni ska veta hur tufft det varit för mig att försöka fokusera på det när Louis är sjuk. Men om ni ser att jag lägger upp om det får ni inte tro att jag inte tänker på honom. Tänker på honom varje sekund men vet också att ingenting blir bättre av att jag slutar med det jag gör.

Lisa Ajax och Tobias Bader dansar i Let’s dance 2022. Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Det unga stjärnskottet beskriver även hur svårt det är att fokusera på den glittriga dansshowen i TV4 och förberedelserna inför densamma, i denna situation.

– Men vill förklara för er då jag själv tycker det känns så extremt skevt att jag dansar och lever på när Louis ligger på intensiven. Men det är mitt jobb just nu och jag måste bara försöka ha något slags fokus där även fast mina tankar hela tiden är på Louis. Ni förstår säkert men kände bara att jag måste förklara, för min skull också… Han bara måste bli frisk och komma hem snart, det är det enda jag vill, skriver Lisa Ajax.

LÄS MER: Tony Irvings utspel om folkkära stjärnorna – stora förändringen i Let’s dance 2022: ”Ingen som är…”

Let’s dance har premiär på lördag 19 mars klockan 20.00 i TV4.

Vi tänker på dig och Louis, Lisa och hoppas på det bästa!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!

Exit mobile version