Stjärnan vägrar tävla i Let’s dance – därför nobbar hon TV4: ”Kommer fortsätta tacka nej”

Lets dance

Foto: TV4

Därför sätter tv-profilen ner foten – hon vill aldrig vara med i TV4:s ”Let’s dance”.

TV4:s danstävling ”Let’s dance” premiär är bara veckor bort. Just nu förbereder sig kändisarna och deras danspartners i replokaler inför det stora testet i direktsändning lördag 19 mars.

LÄS MER: Äventyraren Aron Anderson skriver Let’s dance-historia: ”Visa Sverige att det går att dansa jättefint sittande”

Bland årets deltagare märks bland andra tv-profilerna Marie Mandelmann och Mia Parnevik, artister som Eric Saade och Lisa Ajax, och äventyraren Aron Anderson som skriver historia som den förste deltagaren i rullstol i programmets historia. Nu återstår att se vem som tar över Glasskon och skriver in sig som vinnare i rekordböckerna, efter att Filip Lamprecht tog hem vinsten i fjol med dansproffset Linn Hegdal.

Aron Anderson, Jasmine Takács i Let’s dance 2022. Foto: Magnus Rangvid/TV4

Precis som förra året består juryn av ordföranden Tony IrvingAnn Wilson och Dermot Clemenger, och programledare är Petra Mede och David Lindgren.

LÄS MER: Tony Irvings utspel om Marie Mandelmanns oväntade intåg i Let’s dance: ”Just nu är jag…”

En känd profil som dock inte kommer dyka upp i programmet är Malin Berghagen. Detta klargjorde hon redan för några år sedan i ett blogginlägg, vilket även Svensk damtidning uppmärksammat.

I samband med systern Kristin Kaspersens framgångar i programmet fick Berghagen många uppmaningar i sociala medier om att även hon borde ställa upp i dansshowen.

Men där sätter författaren, tv-profilen och yogainstruktören ner foten.

– Älskade kära följare, tack för era fina sms till mig om att jag också borde vara med i Let’s dance men DET KOMMER INTE HÄNDA. Jag har tackat nej förut och jag kommer fortsätta tacka nej även om jag tror att de inte kommer fråga mer nu. De har fattat vinken, skrev Malin Berghagen i sin Må bra-blogg.

Kristin Kaspersen och Calle Sterner vann Let’s dance 2019. Foto: TV4

Därför vill inte Malin Berghagen vara med i Let’s dance

Hon förklarade då att medverkan i Let’s dance aldrig skulle passa ihop med schemat som inkluderar yogaresor och kurser.

Hon avslöjar samtidigt att TV4-produktionen ställde frågan både till henne och systern Kristin Kaspersen samma år. Då tackade Kaspersen ja – och vann till slut hela danstävlingen.

LÄS MER: Hela listan – alla deltagare i Let’s dance 2022

Berghagen sade nej och ville i stället ägna tiden åt kärleken Martin.

– Kristin valde att tacka ja och jag tackade nej. Vi ville inte vara där samtidigt. Och nu så här i efterhand så känner jag att våra beslut var SÅ rätt. För mitt år med Martin och vår tid tillsammans har varit så oerhört viktig för vår relation. Vi har byggt ett fundament som varit så viktigt för oss. Och jag har varit lyckligare än på länge. Lets Dance hade inte varit bra för oss, skriver Malin Berghagen.

Berghagens ord om Kristin Kaspersens succé i TV4-programmet

Sedan dess har det gått några år och ännu har tittarna inte fått se Berghagen i Let’s dance – vilket innebär att hon stått fast vid sitt ord att inte medverka i TV4:s tittarsuccé.

Samtidigt hyllar hon systern Kristin Kaspersen som var magisk i programmet.

– Däremot har Let’s Dance varit så viktigt för min syster. Hon strålar som aldrig förr och skrattar mer än någonsin. Hon är SÅ lycklig, skrev Malin då.

”Let’s dance”-säsongen 2022 har premiär lördag 19 mars i TV4.

Vilka kändisar skulle ni vilja se i ”Let’s dance”? Skriv gärna en kommentar!

Exit mobile version